counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Знаки Зодіаку та їхня найбільша проблема у відносинах


Переглядів: 2006


Знаки Зодіаку та їхня найбільша проблема у відносинах

До хороших і якісних відносин, напевно, прагнуть усі люди, але не всім вдається цього досягти. Ми робимо помилки, приймаємо неправильні рішення і промахумося в своєму виборі. Навіть якщо відносини начебто розвиваються нормально, і все йде своєю чергою, у кожного знака Зодіаку все одно є вразливі місця і певні ситуації, в результаті яких вони створюють собі проблеми у відносинах, пишут Flytothesky.

1. Овен

Ви є одним з кращих слухачів серед всіх представників зодіаку. Ви любите обсипати свого партнера знаками любові і прихильності. Це відмінна риса, поки вона не стане діяти задушливо. Як тільки партнер почне задихатися від ваших почуттів, то він, швидше за все, втече.

2. Телець
Ви віддані своєму партнеру і сподіваєтеся на довгострокове майбутнє, але ваша найбільша проблема у відносинах - це навчитися прощати і забувати неприємні моменти. На жаль, але ви постійно тримайтеся за минулі образи, а ваш партнер просто втомлюється регулярно за все вибачатися.

3. Близнюки
Ви боретеся з рутиною в стосунках і обожнюєте флірт. Вам потрібен партнер, який так само спонтанний і активний, як і ви. Як тільки ви почнете відчувати монотонність повсякденного життя, ви відразу ж підете на нові завоювання. Ваша найбільша проблема у відносинах - це ваші мінливість і легковажність.

4. Рак
Ви любите ховатися за своїм жорстким панциром, будучи дуже м'яким і чутливим всередині. Як тільки ви, нарешті, відкриєтеся і довіритесь кому-небудь, то ви повністю присвятите себе цій людині, аж до нав'язливості і гіперопіки. Мало того, ви можете продовжувати чіплятися за нього навіть після завершення відносин, отруюючи цим життя і собі, і йому.

5. Лев
Ви славитеся своїм завищеними его і відмовою від компромісів, а також завжди намагаєтеся здаватися занадто самовпевненими. Це ваша звична маска, що приховує слабкості й уразливі місця. Якщо ви зможете подолати свої початкові побоювання з приводу можливого маніпулювання або зради і не будете жорстко тиснути на партнера, то проблем у відносинах у вас не буде.

6. Діва

Ви - головний зодіакальний перфекціоніст, і відмітати своїх потенційних партнерів одного за іншим буквально після першого побачення. З іншого боку, нікому не подобається, коли кожен його рух піддається ретельному аналізу під мікроскопом Діви.

7. Терези
Ви вмієте будувати успішні відносини, завдяки своєму люблячому і дбайливому характеру. Ваша найбільша проблема в тому, що ви занадто багато віддаєте і нічого не просите натомість. Вам варто навчитися встановлювати межі, інакше всі партнери будуть сідати вам на шию.

8. Скорпіон
Ваш пристрасний і емоційний характер служить приманкою для ваших партнерів. Однак ви можете відштовхувати їх своїм вибуховим характером. І ще ви абсолютно не вмієте прощати навіть за саму крихітну провину. Один невірний крок, і у людини мало шансів коли-небудь повернути вашу прихильність.

9. Стрілець
Ви швидко закохуєтеся і стаєте дуже щедрим зі своїм партнером. Але часом це стає проблемою, оскільки ви схильні носити рожеві окуляри і не бачити явних мінусів у своєму обранцеві. Не дозволяйте людям користуватися вашою добротою і всіляко їздити на вас.

10. Козеріг
Ви так налаштовані створити міцну сім'ю, що навіть не спромагається ретельно проаналізувати і переконатися, що ваш обранець - це дійсно правильний вибір. Крім того, ви більше турбуєтеся про те, як ваші відносини зовні виглядають на людях, а не про те, що дійсно відбувається за закритими дверима.

11. Водолій
Ви мрійник і романтик у плані відносин. Ви один із найвірніших партнерів за умови, що у вас є свобода бути собою. Ви відразу ж стаєте на диби, коли партнер намагається маніпулювати або контролювати вас. Ваша жага незалежності проявляється в тому, що часом ви дуже закриті та беземоційні.

12. Риби
Ви найбільш чуттєвий і чутливий з усіх знаків зодіаку. Це і благословення, і прокляття в стосунках. Ви прагнете оточувати обранця любов'ю і висловлювати всі свої емоції (хороші і погані). Ваша проблема в тому, що ви не завжди можете справлятися зі своїми емоційними станами, а це може бути надзвичайно дискомфортно для вашого партнера.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,23271012306213-/ /-pc-/
Top