counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Березня
18 Березня
Всі новини...

Найнещасливіші знаки зодіаку


Переглядів: 791


Найнещасливіші знаки зодіаку

Основна проблема людей, які незадоволені своїм життям - труднощі в здійсненні мрії. Зневіра народжується не на порожньому місці в більшості випадків. Зневіра - це результат якихось негараздів, коли бажання кинути все і здатися зростає в багато разів. Є тільки п'ять знаків зодіаку, яким доводиться вести війну за успіх відразу в двох напрямках - з самими собою і з оточуючими.

Діва

Діви - це розумні люди, але дуже часто вони просто не можуть стримати емоції перед натиском проблем. Їм вкрай важко зберігати оптимізм, коли стіни стабільності навколо них руйнуються на дрібні шматочки. У цих людях поєднується непоєднуване, тому що вони можуть працювати скрупульозно і усидчиво над робочим проектом, але потім можуть кинути все за секунду. Діви імпульсивні, хоч і здаються спокійними. Вони люблять себе заганяти в кут негативними думками про те, що вони невдахи. Це призводить до непоправних наслідків в любові, справах, фінансах. Діви завжди перебувають в якійсь напрузі. Вони люблять відштовхувати від себе людей, щоб робити самим собі боляче. Парадокс полягає в тому, що вони аж ніяк не мазохісти, а цілком ранимі люди. Безтурботне життя для Дів - недосяжна мета.

Риби
Риби - це люди, які обожнюють жити в минулому, пожираючи самих себе зсередини. Справа в тому, що вони ніколи не залишають за бортом своїх невдач. Вони живуть з ними навіть в тому випадку, якщо в даний момент все добре. Нещасливі Риби не завжди - їх самоїдство хвилеподібно, має стихійний характер. Вони перфекціоністи в якійсь мірі, тому вимогливі до себе, і не тільки до себе. Риби люблять кидатися зауваженнями на адресу близьких людей, викриваючи у них якісь недоліки. Представникам цього Водного Знака Зодіаку вкрай важко уживатися з родичами. Ще однією причиною нещасть Риб є їх абсолютна нелюбов до чужих порад. Що в 15, що в 30, що в 45 років - все одно. Риби не перетравлюють чужу думку про те, що їм потрібно робити. У багатьох випадках, навіть запитуючи поради у когось з близьких або друзів, Риби все одно роблять все по-своєму.

Скорпіон

Скорпіони дуже емоційні і чутливі. Комусь вони показують одну свою сторону, комусь іншу, але всередині вони завжди мають купу сумнівів з приводу того, куди вони йдуть в житті і як вони це роблять. Доти, поки Скорпіони не знаходять свою другу половинку, їх життя схоже на хаос і вічні сумніви. Любовна сумісність у них з іншими Знаками Зодіаку майже у всіх випадках гірше середньої, що дуже сильно ускладнює пошуки любові. Ужитися зі Скорпіоном - це завдання з розділу «для найрозумніших». Скорпіони - типові представники стихії Води. Вони не можуть змусити себе жити по-іншому, тому їм важко сприймати світ таким, яким він є. Він набагато яскравіший і приємніший, ніж їм здається. Нещасливі Скорпіони майже завжди, але справжня любов може все виправити. У ній полягає їх порятунок.

Рак
Ще один представник стихії Води. Раки нещасливі в першу чергу через свої ревнощі. Коли вони самотні, то вони мріють знайти любов. Знайшовши свою другу половинку, вони ведуть себе так, немов людина в прямому сенсі слова їм належить. Раки не зраджують коханим, а й того ж вимагають від них. Їм дуже важко змиритися навіть із натяком на те, що близькі люди не вважають їх найрозумнішими, красивими і прекрасними. Створюється враження, що Раки можуть бути щасливі тільки тоді, коли всі люди світу в них закохаються і будуть боротися за їх любов. Бути дружиною або чоловіком Рака - це випробування, з яким здатні впоратися тільки найстабільніші в емоційному плані люди. Раки ж постійно шукають якийсь підступ у всьому, що їх оточує. Вони не можуть просто взяти і розслабитися. Це ті самі люди, яким часто краще бути самотніми, тому що вони не вміють любити так, як всі інші. Виходить що в стосунках Раки нещасні через ревнощі, а без любові та уваги нещасні ще більше. У бізнесі і в роботі те ж саме.

Козеріг
Козероги нещасливі, тому що думають, що везіння їх ніколи не відвідує. Волею долі або випадку, але цим людям доводиться працювати більше за інших. Козероги занадто багато звалюють на себе завдань, і відповідальність їх виводить з себе. Вони не можуть назвати себе вільними, тому не можуть бути щасливі. В голові у цих людей постійно крутяться проблеми. Навіть найбільш безневинні любовні або фінансові завдання Козероги люблять перетворювати на щось унікальне і нереально складне. У цих людей все завжди складно і нічого не буває просто так. У Козерогів часто бувають проблеми з упевненістю, які вони заміщають працьовитістю. З усіх п'яти найбільш нещасливих Знаків Зодіаку вони є, мабуть, найбільш здібними в плані прагнення до вирішення проблем. Як і Діви, Козероги бачать свій недолік, але мають набагато більше інструментів для вирішення внутрішнього конфлікту. Козероги працюють над собою, тому їм часто вдається втекти від нещасть.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Павла Глоби
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Павла Глоби
Астрологічний прогноз Павла Глоби на 19 березня 2024 року наголошує на необхідності обережності у фінансових п....
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку
Напередодні 19 березня 2024 року астролог Тамара Глоба звертає увагу на важливість інтуїції для багатьох предс....
Грошові квіти: виростіть сад, що приваблює багатство
Грошові квіти: виростіть сад, що приваблює багатство
Чи знаєте ви, що існують кімнатні грошові квіти, які здатні збільшити ваш дохід? Існують особливі рослини, які....
Медитація для управління гнівом «Гірська річка»
Медитація для управління гнівом «Гірська річка»
Усі люди рано чи пізно зустрічаються з таким почуттям, як гнів Справжні його прояви можуть бути руйнівними
Ритуали на молодик: на гроші, удачу, виконання бажання
Ритуали на молодик: на гроші, удачу, виконання бажання
Молод вважається одним із найефективніших днів місяця для проведення ритуалів У цю місячну добу використовуєть....
більше матеріалів
/-0,29685091972351-/ /-pc-/
Top