counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

6 знаків зодіаку, які завжди поступаються в стосунках


Переглядів: 1880


6 знаків зодіаку, які завжди поступаються в стосунках

Ці знаки зодіаку намагаються переконати себе, що можна погодитися і на менше, ніж вони того заслуговують. Що змушує людей йти на компроміс з собою, коли мова йде про любов і відносини? Коли ви самотні, часто виникає відчуття, що ви невдаха, а значить будь-які відносини краще, ніж їх відсутність. І це вже величезна помилка! В результаті ви починаєте прогинатися під партнера, але не хочете це усвідомлено визнавати. Ви живете з відчуттям незадоволеності і нудьги, не бажаючи дивитися правді в очі. Ви говорите собі, що у всіх відносин є свої злети і падіння, і тепер це просто час простою, і в підсумку все стане краще. Пам'ятайте: ви заслуговуєте набагато більшого, тому немає нічого жахливого в самотності; насправді, це набагато краще, ніж нездорові відносини, пишуть Flytothesky.

1. Телець

В першу чергу Тельцю потрібно багато часу для підготовки, щоб вступити в стосунки. А потім він занадто прив'язується і не бажає від них відмовлятися, наскільки б хворими вони не були. Крім того, Тельцю довелося б визнати, що він припустився помилки, а це дуже для нього складно. Ймовірно, він залишиться в незадовільних відносинах і стане переконувати себе, що це не так погано або що його все цілком влаштовує. Якби відносини були хорошими, тоді Телець не витрачав би стільки часу, думаючи про тих, хто знаходиться в ще гірших відносинах, ніж його власні.

2. Рак
Рак дуже часто сумнівається в собі, а тому вважає, що він не здатний знайти нічого кращого, отже, потрібно радіти тому, що у нього вже є. Він каже собі, що його відносини прекрасні, однак глибоко всередині Рак знає, що хоче більшого, але просто боїться того, що може трапитися, якщо він піде. Всі Раки дуже болісно переживають зміни в житті, тому обирать залишити все як є. Вони не розуміють, що насправді вони роблять тільки гірше самим собі.

3. Діва

Хоча Діви прагнуть до досконалості, вони дуже добре знають, що цього досягти неможливо. Цей знак вважає, що у нього є всі інструменти, необхідні для виправлення того, що не працює в його відносинах, і що тільки він може їх змінити. В результаті Діва посилено тисне на себе, і сама намагається працювати над відносинами. Вона просто виводить свого партнера з командної гри, залишаючи його стояти осторонь, і думає, що цей віз зможе тягти тільки вона одна.

4. Терези
Терези ненавидять конфлікти і відразу ж намагаються їх звести нанівець або взагалі всіма силами уникнути. Вони намагаються відшукати тільки плюси у відносинах і всіляко виправдати свого партнера. Крім того, Терези не виносять самотності. Їм подобається бути серед людей і взаємодіяти з ними. Коли вони знаходяться у відносинах, то зі шкіри геть лізуть аби тільки їх зберегти, а тому на багато чого закривають очі і вуха, а також можуть навіть відмовитися від своєї думки або переконань на догоду партнеру.

5. Козеріг

Як тільки Козеріг взяв на себе зобов'язання - будь-яке зобов'язання - він, як правило, буде його стійко виконувати, незалежно від того, наскільки він нещасливий від цього. Одна справа, якби ніхто не знав про це, крім них, тоді Козеріг міг би відчувати менше тиску. Проте, люди з боку не тільки розуміють, що відносини Козерога далекі від ідеальних, але ще й намагаються йому допомогти. Козерогові просто потрібно усвідомити, що якщо відношення не увінчалися успіхом, це не означає, що особисто він не впорався зі своєю роботою. Таке трапляється з усіма, і чим раніше Козеріг буде чесний з самим собою і перестане погоджуватися на менше, ніж він заслуговує, тим краще.

6. Риби
У багатьох Риб є якості, які змушують їх застрягти в поганих відносинах - вони люблять стан закоханості, у них часто буває відчуття незахищеності і невпевненості в собі, і вони постійно дають своїм партнерам другий шанс. Отже, якщо їх партнер виявився не принцом на білому коні, а свинопасом, Риби вважають, що з часом і з максимумом зусиль з партнера можна виліпити потрібного «принца» - головне, постійно підштовхувати його в потрібному напрямку. Вони в це щиро вірять, а тому згодні на багато в стосунках, звичайно ж, на шкоду собі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,6466281414032-/ /-pc-/
Top