Експерт: Коболєв нишком змінив власність державної компанії "Нафтогаз"

18.06.2018, 17:28

НАК "Нафтогаз" раптом став "Групою Нафтогаз", оскільки з назви державної компанії зникло слово "національна". Таку думку висловив директор спеціальних проектів НТЦ "Психея" Геннадій Рябцев на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Залишається без відповіді таке запитання, наприклад, чому на офіційному сайті НАК "Нафтогаз України" з назви компанії було виключено слово "національна". Тепер цей суб'єкт господарювання чомусь називається "Група Нафтогаз", - зазначив експерт.

При цьому Рябцев додав, що рішення компанії залишаються непрозорими. У той же час, відповідно до закону, власник компанії і головний акціонер - це держава.

 Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, народний депутат (фракція "Батьківщина") Сергій Соболєв на засіданні погоджувальної ради заявив, що глава правління НАК "Нафтогаз" веде переговори з американським трейдером, фінансистом Джорджем Соросом про продаж "Укргазвидобування". Ця інформація спливла на тлі не загасаючого скандалу в зв'язку з отриманням топ-менеджментом премій на загальну суму понад 45 млн доларів.

Читайте АСН в Google News