counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

10 головних якостей особливої жінки


Переглядів: 925


10 головних якостей особливої жінки

Стати особливою серед величезної кількості не менше яскравих і привабливих жінок не так-то просто. Але якщо трохи постаратися, то цілком можна вибитися з маси і почати зупиняти на собі увагу оточуючих чоловіків. Якими ж якостями володіє ця найособливіша жінка.

1. Самозакоханість

Давайте відразу відзначимо, що самозакоханість в даному контексті розглядається з позитивного боку. Особлива жінка закохана в себе, але не до фанатизму. Вона не егоцентрична, її просто задовольняє власне відображення в дзеркалі. Вона високо себе цінує і знає, що на менше не погодиться. Вона приймає свої позитивні і негативні сторони і продовжує любити себе будь-яку.

2. Граціозність
Особливою можна сміливо називати ту жінку, яка вміє себе правильно підносити. Вона завжди граціозна, її не можна побачити з вимерлим поглядом і в сутулій позі. Ця жінка начебто несе себе по подіуму, незалежно від того, по проспекту вона йде або по пляжу.

3. Харизма

Як правило, особливі жінки мають особливу харизму, яка допомагає їм притягувати до себе увагу, як чоловіків, так і жінок. Вони милі і цікаві співрозмовнику, навіть коли поводяться зухвало і суперечливо.

4. Гнучкість
Особливість жінці надає і її вміння бути гнучкою в певних обставинах. Ці впевнені в собі жінки знають, коли варто промовчати, а коли нахмурити бровки і кокетливо посміхнутися. Вони підлаштовуються під обставини і поводяться так, як подобається їх співрозмовнику.

5. Захопленість

Жінки, які завжди привертають увагу до своєї персони, зазвичай є фанатиками своєї улюбленої справи. Вони можуть бути настільки захоплені своєю роботою або своїм хобі, що пристрасть і натхнення відображаються навіть в їх погляді і в міміці. З такими жінками хочеться частіше бувати поруч. Від них віє енергією.

6. Зацікавленість
Незважаючи на всеосяжну любов до себе, такі жінки в більшості своїй уміють бути співчутливими і зацікавленими життям своїх близьких і друзів. Ні, вони не сунуть свого носа в справи, в які їх не запрошували, але завжди підтримають і вислухають кожного, хто цього потребує. Така якість особливо вабить чоловіків.

7. Уміння швидко забувати погане
Виявляється, така якість, як вміння прощати і швидко забувати погане, в наш час особливо цінна. Знайти таку, яка буде день у день згадувати минулі образи і докоряти минулими промахами, нескладно. А ось жінок, які готові з розпростертими руками йти назустріч до «вчорашнього» кривдника, дійсно можна перерахувати по пальцях.

8. Уміння віддавати

Чоловіки дуже часто зустрічаються в житті з ситуаціями, в яких їм постійно доводиться бути зобов'язаними жінкам. Вічні закиди в тому, що «ти повинен те, ти повинен це», занадто швидко забирають у чоловіків енергію. Чи варто говорити, що з жінкою, яка вміє віддавати, не просячи нічого натомість, чоловікові захочеться провести все життя?

9. Добросердя
Чомусь багато жінок вважають, що бути стервом - корисно і правильно, що нібито до таких жінок і тягнеться вся чоловіча половина населення. Але це міф. Чоловік для життя завжди буде шукати добру і м'яку жінку. З такою легше і приємніше йти по життю.

10. Відомість
Як не парадоксально, але справжній чоловік завжди хоче бути на крок попереду жінки. А досягти цього можна лише з тією, яка готова віддати чоловікові першість і в потрібний момент пригальмовувати і прикушувати собі язик. Будь-який м'який і нерішучий чоловік поруч з правильною гнучкою і поступливою жінкою стає успішніше, рішучіше і підприємливіше.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Кожна людина наділена своєю енергетикою Вона буває вроджена та отримана протягом життя
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
більше матеріалів
/-0,39779710769653-/ /-pc-/
Top