counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Таро-прогноз на тиждень з 18 по 24 червня 2018 року


Переглядів: 596


Таро-прогноз на тиждень з 18 по 24 червня 2018 року

Розклад, представлений для Кожного Знака Зодіаку, допомагає орієнтуватися в низці подій тижня. Астрологи проаналізували карти, щоб ви змогли визначитися з цілями і подолати всі труднощі, що виникають. Опис для кожного Аркана може відображати лише частину подій, тому не поспішайте робити остаточні висновки.
Для того, щоб почерпнути якомога більше інформації з представлених розкладів, кожному Знаку Зодіаку варто відмовитися від поспіху. Поміркуйте над картами, щоб ваша інтуїція могла підказати, які дії зробити на цьому тижні. Будьте уважні, адже відповіді не завжди лежать на поверхні і часто криються між рядків.

Овен

Овнам випадає непростий тиждень. По карті «Дурень» він почнеться не з праці, а з дозвільного проведення часу. Цей Аркан обіцяє безтурботність, яка може обернутися для вас проблемами як в роботі, так і в особистому житті. Не залишайтеся байдужими, інакше ваші плани можуть піти під укіс. По карті «Вежа» представникам вашого Знака належить випробувати потрясіння, пов'язане з руйнуванням планів або надій. У вас може зірватися ділова зустріч або романтичне побачення, до яких ви готувалися довгий час. Однак впадати у відчай не варто. З цього Аркану з життя йде все непотрібне, щоб дати місце новим позитивним подіям. «Імператор» в вашому розкладі говорить про силу волі, яка допоможе зібратися з думками, і з 22 червня почати активну боротьбу за благополучне майбутнє. Це означає, що кінець тижня буде для вас найактивнішим. Виправляйте допущені помилки, щоб в майбутньому у вас не виникло проблем «на рівному місці».

Телець

Тельцям доведеться почати тиждень з кропіткої рутини, про що говорить карта «Помірність». З цього Аркану важливо завершити всі справи до середи, щоб залишити час для втілення нових ідей. «Помірність» застерігає від поспішних висновків і імпульсивних дій, які можуть обернутися для вас неприємностями на особистому фронті. По карті «Сонце» Тельців чекають нові відкриття і новини, від яких ви будете в захваті. Починаючи з четверга представникам вашого Знака варто звернути увагу на сміливі ідеї, до яких ви не могли підступитися раніше. «Вежа» для Тельців не обіцяє нічого приємного, але і про масштабні катастрофи думати не варто. З цього Аркану ви зможете визначити, що саме в вашому житті заважає вам почати шлях до благополуччя. У вихідні дні ви зможете спокійно проаналізувати свої дії, щоб відмовитися від усього, що тягне вас назад.

Близнюки

Близнюкам в період з 18 по 24 червня Аркан таро обіцяють прекрасні зміни в особистому житті. По карті «Закохані» ви зможете визначитися з вибором партнера, стратегією його завоювання або відмовитися від відносин, які віджили своє. Присвятіть цьому питанню першу половину тижня, так як потім вам доведеться звернути увагу на ділову сторону життя. По карті «Імператор» Близнюки зможуть вийти з тіні і активно працювати над втіленням своїх ідей. Цей Аркан відповідає за активні дії, значить представникам вашого сузір'я необхідно виключити лінь, а також бажання перекласти обов'язки і відповідальність на когось іншого. «Сонце» відповідає за приємні новини і сюрпризи, які посипляться на вас наче з рогу достатку. У вихідні дні ви зможете насолодитися першими результатами своєї праці, перепочити і відсвяткувати перемогу в колі сім'ї або близьких друзів.

Рак

Для Раків тиждень почнеться вдало. По карті «Маг» ви зможете виконати всі завдання, які відклали раніше. Цей Аркан вказує на перспективні можливості, які принесуть дохід і задоволення від виконаної роботи. Однак з 20 числа представникам вашого сузір'я доведеться проявити обережність. «Диявол» в вашому розкладі вказує на необхідність уважно стежити за тим, як розвиваються події навколо вас. З цього Аркану ви можете зіткнутися з спокусами, які віддалять вас від успіхів. Будьте уважні і не потурайте своїм примхам. «Зірка» символізує гармонію і благополучне вирішення проблемної ситуації. Ця карта вказує на необхідність рухатися за заздалегідь складеним «маршрутом» і не відхилятися від курсу. Якщо ви не будете поспішати, то зможете досягти успіхів у всіх сферах життя.

Лев

Леви можуть зітхнути спокійно. По карті «Правосуддя» швидко відновлюється репутація, проблеми відходять на другий план і настає час для активної роботи. Цей Аркан вказує на те, що ви зможете залишити позаду заздрісників і недоброзичливців, які заважали вашим планам і можливостям. Представникам вашого сузір'я варто проаналізувати виконану роботу, щоб скорегувати подальші кроки. Зміни торкнуться і особистого життя. По карті «Вежа» вам доведеться попрощатися з людьми, які не дають вам розвиватися. Якщо ви не відмовитеся від їх товариства, то так і продовжите безперспективно «топтатися» на місці. До вихідних днів по карті «Колесо фортуни» Левам посміхнеться удача. Ви зможете вибрати шлях до щастя і забути про промахи. З цього Аркану життя набирає обертів, і ви навряд чи зможете всидіти на місці, відчуваючи небувалий підйом сил.

Діва

З 18 червня Дівам важливо проявити смирення і відмовитися від паніки. Карта «Вежа» в вашому розкладі вказує на неминучі зміни, які зріли давно. Ви не зможете протистояти долі, однак будете в силах запобігти несприятливий результат подій. Не відмовляйтеся від нового і прощайтеся з застарілими ідеями. По карті «Сонце» Дів очікують нові перспективи і вдалі пропозиції. Цей Аркан обіцяє успіхи в справах, тому використовуйте кожну можливість для того, щоб досягти успіхів на обраному терені. «Сонце» обіцяє перемогу навіть в найскладніших справах, а значить, удача буде на вашому боці. Карта «Мир» говорить про те, що Діви йдуть правильним шляхом, і попереду їх чекають приємні звістки. Цей позитивний Аркан обіцяє нові можливості і радісні події, проте для цього Дівам доведеться урезонити емоції. Відмовтеся від поспіху і не нервуйте через дрібниці.

Терези

Терезам з 18 червня доведеться дотримуватися правил і на якийсь час відмовитися від новаторських ідей. По карті «Іерофант» ви зможете подолати будь-які труднощі, якщо залишитеся вірними своїм принципам і не станете заперечувати букві закону. «Мир» вказує на відмінний час для завершення справ, які раніше здавалися важкими. У період з 20 по 24 червня в ваших силах буде завершити все, що ви планували, а також розібратися з особистими відносинами. Виключіть сварки і конфлікти, і тоді удача буде з вами. «Повішений» в вашому розкладі говорить про спокійні вихідні. Терези зможуть насолодитися довгоочікуваною перервою і спокійно обдумати все, що сталося на тижні. З цього Аркану ви можете підводити підсумки роботи, налагодити відносини з близькими родичами і відпочивати в компанії перевірених друзів.

Скорпіон

Скорпіонам на цьому тижні потрібно прислухатися до своєї інтуїції і не йти на поводу чужої думки. По карті «Зірка» ви вже з понеділка будете відчувати натхнення і бажання рухатися вперед. З цього Аркану збуваються навіть найсміливіші мрії, а значить, вам нема про що турбуватися. «Помірність» в розкладі уособлює баланс і гармонію, які будуть необхідні вам для роботи в колективі і особистих відносин. З цього Аркану виключіть поспіх і перестаньте ідеалізувати себе. Прийміть свої недоліки і постарайтеся від них позбавитися. По карті «Суд» у вас буде час для аналізу проведеної роботи та інших справ. За цією карткою Скорпіонам представиться можливість виправити помилки і запланувати нові справи на прийдешній тиждень. Не поспішайте з висновками, адже від них залежить подальший успіх.

Стрілець

Стрільцям прогноз таро на тиждень обіцяє лише приємні новини, які почнуть надходити вже з першого робочого дня. «Сонце» вказує на перспективні можливості, за допомогою яких ви зможете домогтися успіхів на роботі. По карті «Імператор» ви зможете перейняти досвід мудрого наставника і з його допомогою заробити прекрасну репутацію. Не виключено, що вас очікує підвищення по посаді або удача в бізнес справах. Що стосується особистого життя, то для нього краще залишити вихідні. Карта «Закохані» вказує на необхідність зайнятися особистим життям. Не проводьте весь час в роботі, інакше ви ризикуєте залишитися на самоті. Якщо у вас досі немає пари, то пора виправити цю помилку. Використовуйте любовні шепотки, щоб привернути увагу вподобаної людини.

Козеріг

Козерогам можна не турбуватися за результат запланованих справ. По карті «Зірка» ви обов'язково прийдете до успіху, якщо не будете чинити опір. Будь-які події відбуваються в потрібний їм час, і вам залишається лише плисти за течією, щоб здобути перемогу. «Імператор» в розкладі говорить про необхідність відмовитися від поспішних рішень. Прислухайтеся до порад старшого покоління, щоб виключити промахи в запланованих справах. По карті «Суд» в житті Козерогів відбудуться зміни. Не бійтеся труднощів, які чекають вас за поворотом. Пам'ятайте про те, що після всіх випробувань ви будете пишатися своїми подвигами.

Водолій

Водолії з понеділка зможуть приступити до роботи. По карті «Суд» ви зможете зайнятися оформленням документів, працювати з юридичними фірмами, здійснювати операції і проводити фінансові операції. З середини тижня карта «Закохані» обіцяє Водоліям успіхи в особистому житті. Однак цей Аркан готує вас до вибору, який вам доведеться зробити. Не виключено, що у вас з'являться нові перспективи у відносинах. Карта вибору може означати і завершення зв'язку з партнером, якщо ви більше не відчуваєте один до одного ніжних почуттів. Аркан «Пустельник» з'являється в розкладі, коли людям необхідна невелика перерва. За цією карткою Водолії зможуть на час віддалитися від насущних проблем, проаналізувати свої успіхи і поразки, знайти вірний шлях до перемоги.

Риби

З 18 числа Риб чекають активні заходи. «Колісниця» вказує на дорогу, а значить, попереду вас чекають захоплюючі пригоди. Вони можуть бути пов'язані з подорожжю, яку ви давно планували, або з робочим відрядженням. У ньому ви зможете обзавестися корисними зв'язками і навіть зустріти кохання всього життя. По карті «Імператор» Риби зможуть самі приймати важливі рішення, покладаючись на інтуїцію і аналіз ситуації. Не поспішайте, інакше потім вам доведеться проробляти виснажливу роботу над помилками. «Зірка» обіцяє спокійний і впевнений шлях до успіху. Цей Аркан вказує на нові можливості, проте не поспішайте приймати рішення, про які можете пошкодувати надалі. Кращою стратегією буде неквапливе виконання запланованих справ.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-1,075973033905-/ /-pc-/
Top