Наговорив 39 годин: хто побив усі рекорди балаканини в Раді

12.06.2018, 12:28

За три з половиною роки роботи в парламенті лідер Радикальної партії став рекордсменом за кількістю виступів у сесійній залі, наговорив в цілому майже 39 годин. Аналітик ОПОРА Андрій Савчук на прес-конференції повідомив його ім'я, передав кореспондент ASN.

"Ні для кого ні секрет, що найбільше з трибуни говорить Олег Ляшко. Це 1104 виступи. Пан Ляшко говорив майже 39 годин у залі", - зазначив експерт. За його словами, згідно з деякими підрахунками, О. Ляшко говорив у сесійній залі більше, ніж деякі віце-спікери парламенту.

При цьому він додав, що далі за лідером з ораторського мистецтва йдуть іще один депутат від Радикальної партії Віктор Галасюк і позафракційний Юрій Левченко - у них близько 15 годин виступів у парламенті. Крім того, частими і довгими спічами відрізняються Руслан Князевич, Ігор Шурма, Єгор Соболєв, Максим Бурбак і деякі інші.

Нагадаємо, в жовтні минулого року Андрій Лозовий, народний депутат Радикальної партії, відзначився у Верховній Раді кнопкодавством. Депутат вирішив проголосувати відразу за шістьох своїх колег.

Читайте АСН в Google News