counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

15 типів жінок, від яких тікають чоловіка


Переглядів: 1562


15 типів жінок, від яких тікають чоловіка

Часом перед жіночою хитрістю безсилі навіть найстійкіші і уважні представники сильної половини людства. Жінки підступні: їм відомо таку кількість витончених способів затуманити твій мозок, що перераховувати все абсолютно немає сенсу. Але деякі все ж варто виділити.

1. Дбайлива мама

Такі жінки зустрічаються на чоловічому шляху досить часто. Це типові матусі: їх настирлива турбота і опіка можуть перетворити будь-якого чоловіка в маленького хлопчика, нездатного тверезо мислити і здійснювати дорослі, обдумані вчинки. Вирахувати таку жінку досить просто: вона цілодобово піклується про свого обранця, печеться про його здоров'я, може спокійно принести йому вечерю під ніс, щоб не відволікати від комп'ютерної гри або футбольного матчу, тихесенько збирає шкарпетки, розкидані чоловіком по всій квартирі і щоранку гладить йому брюки.

2. Фурія

Зла жінка - один з найнебезпечніших типів, які тільки можна уявити. Такі зазвичай зляться на все і всіх навколо, включаючи навіть власних дітей. Особливу ненависть жінки-фурії відчувають до чоловіків, звинувачуючи їх у всіх існуючих і неіснуючих проблемах. З такими жінками треба бути особливо обережним: вони, немов змії, тихесенько і грунтовно втираються в довіру, після чого абсолютно раптово наносять смертельного удару. Зазвичай вони переслідують одну-єдину мету - помститися, діючи майстерно і грунтовно. На жаль, укуси таких "змій" надзвичайно болючі і гояться вкрай довго.

3. Сильна і незалежна

Вона живе в матеріальному світі, де важливі лише гроші. Такі жінки - кар'єристки, які працюють цілодобово, щоб завжди мати туго набитий гаманець. Вони пишаються тим, що заробляють багато і регулярно відвідують найелітніші світові курорти, не забуваючи старанно нагадувати про це оточуючим за допомогою соціальних мереж. Звичайно ж, все їхнє оточення повідомлено, що з усіма своїми проблемами ці сильні і незалежні жінки впораються виключно самі. Зав'язавши стосунки з такою трудівницею-кар'єристкою, чоловік найчастіше відчуває постійний дискомфорт, адже у нього відбирають право грати свою природну, споконвічно чоловічу роль.

4. Бідна овечка

Ця жінка живе в злиднях, що змушує її постійно шукати чоловіка, який вирішить всі її проблеми і розкриє перед нею двері в абсолютно новий світ. Її обшарпана квартира не бачила ремонту вже років десять, і перед сном вона мріє лише про те, як в один прекрасний момент зустріне принца на білому коні, який забере її в свій прекрасний замок. Роботи такі жінки бояться, як вогню, кидаючи всі свої зусилля на пошук заможного чоловіка. Впевнено рухаючись до своєї мети, вони закривають очі на багато що, включаючи вік, зовнішні дані та інші недоліки свого обранця - головне, щоб він був багатий і забезпечив бідній жінці сите і райдужне майбутнє.

5. Лімітниці

Тобі напевно відомі історії про те, як жінки, переїжджаючи в великі мегаполіси в пошуках кращого життя, намагаються будь-якими правдами і неправдами набути статусу городянки. І, звичайно ж, єдиним вирішенням даної проблеми вони бачать заміжжя, як гарант постійної прописки. У разі, якщо тобі не пощастило зв'язатися з такою панянкою, старайся уважно слухати, про що вона базікає з подружками і що говорить тобі, коли закінчує солодко співати про свою велику і безмежну любов. Будь уважний: для неї ти можеш бути лише однією зі сходинок, що ведуть до головної мети.

6. Сищик

Вона починає тотальне стеження з елементами допиту з першої ж секунди знайомства, прагнучи з'ясувати все: як багато коханок було в твоєму житті, скількох з них ти щиро любив. Такі сищики намагаються вивідати будь-які подробиці і факти, і чим більше в них особистого, тим сильніше азарт. Її цікавить абсолютно все: твої таємні пристрасті, рівень зарплати, звички, коло спілкування, плани на майбутнє і багато-багато іншого. І навіть якщо ти витримаєш такий тиск на самому початку відносин, далі простіше не стане: абсолютно всі твої дії будуть контролюватися і практично нічого особистого у тебе не залишиться.

7. Мисливиця за штампом в паспорті

Є жінки, абсолютною межею мрій яких є штамп в паспорті, і в гонитві за своєю здобиччю вони не зупиняться ні перед чим. Пастки будуть розставлені на кожному кроці: у потенційної жертви практично немає шансів вислизнути. Такому типу жінок все одно, чи відчуває жертва до них любов і якими якостями володіє в принципі. Найважливіше - позбутися від клейма одиначки і набути статусу заміжньої дами. Спочатку такі жінки поводяться, наче справжні ангели, але вже зовсім скоро переходять до активних дій, будь-якими методами заманюючи чоловіка під вінець.

8. Інтелектуально розвинена особистість

Зв'язок з інтелектуалкою, на жаль, не обіцяє тобі нічого хорошого. Це своєрідні всезнайки, які в будь-яку вільну хвилину перечитують гори книг, наукових журналів і не пропускають жодної пізнавальної програми. Звичайно, все це не просто так: ці жінки будуть підкреслювати широту свого кругозору і високий рівень розумових здібностей в будь-який відповідний і невідповідний момент. Зазвичай такі особи досить зарозумілі: на думку интеллектуалок, їх здатності заслуговують найвищих похвал і змусять будь-якого чоловіка беззастережно їм поклоняться.

9. Заручниця подружок

Подруги для таких жінок - найближчі і довірені люди, чия думка цінується понад усе. Звичайно, саме подружки вирішують, чи гідний ти своєї обраниці або ж краще тобі йти "лісом". Всі найбільші таємниці жінки будуть беззастережно довірені її подругам, точно так же, як і важливі рішення - самій їй, скоріш за все, просто не хочеться нічого вирішувати. Іншими словами, твоя обраниця перетворюється на справжнісіньку заручницю власного оточення. Жінки такого типу таять в собі чималу небезпеку: навіть після заміжжя вони зберігають повну залежність від подруг, цілком і повністю довіряючи їм своє життя.

10. Прилипала

Поруч з нею ти постійно будеш відчувати себе, немов звір у клітці, не маючи ні найменшої можливості трохи побути окремо від неї, відпочити. Жінка-прилипала буде поруч завжди, тому що найстрашніше для неї - відпустити тебе, навіть на мить. У неї немає хобі, їй нічого не цікаво - світ зійшовся клином лише на тобі. Така жінка може навіть спокійно піти з тобою на футбол, хоча він глибоко їй осоружний - аби бути поруч, не випускати жертву з поля зору ні на секунду. В кінці-кінців, вона просто задушить тебе своєю присутністю.

11. Шукачка пригод

У цю категорію входять заміжні жінки, втомлені від побуту, проблем і рутини. Їх головна мета - змінити обстановку, з головою зануритися в романтичні пригоди. Такі жінки доступні лише вдень, тому що з настанням вечора їм неодмінно потрібно повернутися додому, ще й у гарному настрої. У глибині душі кожна з них бажає одного - бути коханою. Так, шукачки пригод бувають зрадницьки гарні, але підходять вони лише для інтиму - про повноцінні відносини можеш навіть не мріяти, вони заженуть тебе в глухий кут.

12. Спортивний інтерес

Такі жінки завжди відкриті для знайомств з новими чоловіками, і їх, як не дивно, зовсім не цікавлять серйозні наміри. Їм потрібно лише одне - перебувати в оточенні представників сильної половини людства. Бажано різних, тому що з одним-єдиним партнером їм швидко стає нудно. Цим жінкам не властиві комплекси, їх сексуальність часом зашкалює. Регулярно змінюючи партнерів, як рукавички, вони відкривають для себе нові грані, поступово вираховуючи, якого чоловіка в результаті хочуть бачити поруч із собою. Їх головна небезпека - здатність закохувати в себе, та так, що потім довго доведеться збирати по шматочках розбите серце.

13. Самотня мама

На її тендітних жіночих плечах лежить турбота про дитину, яка тягне за собою постійну фінансову кризу. Виживати на одну зарплату вкрай важко, крім того, дитині необхідний тато. Величезна кількість проблем змушує жінку погоджуватися на будь-який варіант, який хоча б трохи замаячив на горизонті, а такі відносини, як відомо, рідко закінчуються чимось добрим.

14. Жадібна до чужих грошей

Вона згодна на відносини лише з багатим партнером, і їй без різниці, чи є у чоловіка сім'я і скільки йому років. Важливо лише одне: своя житлоплоща в престижному районі, дорога машина і безперервний потік щедрих подарунків. Ці жінки дуже підступні: зі своєю потенційною жертвою вони ласкаві, ніжні і нескінченно люб'язні, здатні засипати поцілунками, похвалами і солодкими обіймами і не втомлюються повторювати, що лише з цим чоловіком вони нарешті відчули себе справжньою жінкою. Всіх жінок з твого оточення вона вважає конкурентками і головними ворогами, перебуваючи в постійній бойовій готовності захищати своє "майно", навіть якщо доведеться пустити в хід фізичну силу.

15. Зірка на публіці

Такі жінки завжди знаходяться в центрі загальної уваги. Вони балакають без угаву, кокетують, засліплюють оточуючих чарівними посмішками, звертаючи на себе загальну увагу всіма доступними способами. І, звичайно ж, зачаровують навіть найстійкіших чоловіків. На перший погляд ця жінка здається справжнісіньким подарунком - створюється враження, що ти зумів відхопити істинний діамант. Але тут варто задуматися, наскільки легко буде будувати життя з партнеркою, яка звикла завжди бути центром всесвіту. Так чи інакше, її завжди будуть оточувати інші чоловіки - вона звикла до цього і навряд чи відмовиться від такого задоволення. Чи по зубах тобі таке випробування, та й чи потрібно воно взагалі?


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-1,4595420360565-/ /-pc-/
Top