Вони всі помруть: Стало відомо що чекає на заступника міністра охорони здоров'я, який зганьбився

04.06.2018, 22:50

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман дав розпорядження про порушення дисциплінарного провадження стосовно заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського. Про це повідомив в Facebook прес-секретар прем'єр-міністра Василь Рябчук.

За його словами, рішення було прийнято в зв'язку з заявою Лінчевського про недоцільність витрачати гроші на лікування онкологічних хворих, тому що «вони всі помруть».

«Сьогодні прем'єр-міністр доручив ініціювати дисциплінарне провадження стосовно заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського, мета якого - вивчити поширену в ЗМІ інформацію про його заяви. Знаючи прем'єр-міністра, я впевнений: якщо скандальні слова заступника міністра про смертельно хворих людей дійсно мали місце бути, йому безумовно не поздоровиться», - сказав Рябчук.

У свою чергу голова Комітету ВР з охорони здоров'я Ольга Богомолець на одному з телеканалів сказала, що Лінчевський на засіданні Рахункової палати точно сказав те, що сказав.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я відмовилося підтвердити справжність заяв Лінчевського, назвавши їх відірваними від контексту.

Читайте АСН в Google News