counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Березня
17 Березня
Всі новини...

Найкращий чоловік за знаком Зодіаку


Переглядів: 9753


Найкращий чоловік за знаком Зодіаку

Найкращий чоловік - це той, хто вміє підтримати у важкій ситуації свою даму - скажуть одні. Другі будуть з піною біля рота доводити, що найкращий чоловік - це здатний захистити.

Насправді все гранично просто, тому що найкращими дами завжди називають тих, хто володіє найменшою кількістю недоліків. Сильні сторони теж важливі, але кому вони потрібні, якщо з вами жити просто неможливо. Позбуватися недоліків потрібно разом. Чоловіки не повинні перекладати все на плечі своєї обраниці. Любов - це спільне плавання у відкритому океані, тому і в шторм, і в штиль потрібно вміти підтримувати один одного.

Овен

Досягти успіху в любові чоловікам-Овнам допомагає їх неперевершена сила характеру. Вона ж, на жаль, часто може бути причиною більшості їх проблем. Овни є одними з кращих чоловіків для шлюбу, хоч і трохи некерованими. З очевидних недоліків варто відзначити відсутність розуміння вірності. Якщо жінці вдасться відразу донести Овну, що він тепер належить тільки їй, то є шанс того, що він зрозуміє все правильно. Вони можуть бути некерованими і не розуміти натяків, але зате є одними з кращих батьків серед усіх Знаків Зодіаку. А ще, в інтимному житті вони величезні майстри - це теж не можна не враховувати.

Телець
Тельці - дуже хороші чоловіки. Це до весілля вони погані у всіх аспектах, починаючи від вірності і закінчуючи охайністю. Але як тільки вони розуміють, що все серйозно, виправляються кардинально. Так відбувається не завжди, але в більшості випадків всі недоліки Тільців кудись немов випаровуються. Негативна енергетика цих чоловіків іноді дає про себе знати, але на шлюбі це не позначиться занадто сильно. Тельці хороші тим, що вони не роблять вибір занадто швидко. Серед усіх Знаків Зодіаку саме чоловіки-Тільці чекають найдовше, перш ніж зробити пропозицію.

Близнюки
Назвати Близнюків кращими чоловіками язик не повернеться. Навіть якщо ви запитаєте жінку, яка одружена з таким чоловіком, вона скаже вам, що краще не вибирати Близнюків на роль батька і опори сім'ї. Це не означає, що все настільки жахливо - просто чоловіки цього Знака не розуміють, наскільки важливо жити не тільки для себе, але і для своєї дружини. Близнюки дуже егоїстичні і люблять побути з друзями. Насолоджуватися життям наодинці з дружиною вони будуть максимум півроку - потім їм знову захочеться дивитися футбол, пити пиво і спілкуватися з друзями. Вибирати в чоловіки собі Близнюків варто тільки тим жінками, які самі не проти побути іноді окремо від чоловіка. У такому шлюбі слід чітко розуміти і усвідомлювати небезпеку банальної втрати інтересу одне до одного, через погану любовну сумісність. Але, як то кажуть, хто не ризикує, той не п'є шампанського.

Рак
Уживатися з чоловіками-Раками можуть теж не все дами, тому що у цих чоловіків особливий менталітет, погляди на світ. Ракам постійно здається, що на них можуть накласти пристріт або наврочити, можуть забрати у них щастя. Це говорить про їх тривожність. У коханні це перетворюється на ревнощі, які, як відомо, не є міцним будівельним матеріалом щастя. Якщо ви можете назвати себе сильною жінкою, і закохані по вуха в Рака, то можна сміливо виходити заміж. Якщо ви занадто вразливі і не готові прощати якісь витівки чоловіка, то доведеться пошукати іншого супутника життя, перш ніж зважуватися на заміжжя. Резюме: Раки хороші чоловіки, але для найстійкіших.

Лев
Леви переживають розставання дуже важко, незважаючи на те, що показують усьому світу, що їм нібито все одно. Ці чоловіки є досить хорошими чоловіками, незважаючи на те, що будь-який дамі з ними буде дуже важко, особливо потім, через кілька років після весілля. Леви чимось нагадують Раків - вони такі ж ревниві і некеровані. Сперечатися з ними взагалі неможливо, так само як і вести діалог на рівних. З іншого боку, Леви вас ніколи не зрадять. Багато хто вважає чоловіків цього Знака Зодіаку невірними, брехливими, але так може бути тільки в тому випадку, якщо ви самі є таким. По суті, відносини з Левами будь-якої статі - це перевірка того, хто ви насправді. Леви допоможуть вам зрозуміти, наскільки ви самі можете стати гарною дружиною.

Діва

Діви вміють заводити нові знайомства на раз-два. Ці чоловіки дуже товариські, але і дуже образливі. Вони можуть терпіти ваші витівки, але не варто ображати їх без причини, тому що навіть їх терпіння не безмежне. Дев-чоловіків можна без сумніву поставити на третє місце в рейтингу кращих чоловіків за Знаком зодіаку, тому що Діви - це ті самі чоловіки, які хоч і вимогливі, але і самі зроблять все, що ви попросите. Якщо ви не любите прибиратися в будинку, вони самі це будуть робити. Не вмієте готувати - теж не проблема, тому що можна завжди навчиться разом. Якщо не вимагати від них, а мирно і дипломатично просити, то отримати можна все на світі. А ще вони прекрасні і люблячі батьки, справедливі люди.

Терези
Лише через кілька років у шлюбі Терези починають задаватися питанням про те, чи підходите ви один одному. насправді. Чоловіки-Терези є хорошими чоловіками, але тільки перші пару-трійку років, тому що потім їх немов хтось підміняє. Так буває не з усіма і не завжди. До того ж цей процес зворотній, але все одно до трійки лідерів Терезам не ввійти. Батьки з них не найкращі, тому що вони не можуть вибрати між строгістю і зайвою м'якістю. У шлюбі з Терезами необхідно триматися насторожі, тому що зради ніхто не відміняв. Терези дуже піддаються емоціям.

Скорпіон

У чоловіків-Скорпіонів часто трапляється криза відносин. Ці кризи вони самі собі придумують, а потім дивуються, чому жінки їх кидають. Звичайно, Скорпіони мають неземний шарм, інтуїцію, інтелект, почуття гумору. Їм не потрібно лізти зі шкіри, щоб знайти даму свого серця, але в шлюбі вони просто жахливі. Багато чоловіків, якщо не сказати більшість, змінюються після весілля. У них залишається щось холостяцьке навіть після того, як вони поставили штамп у паспорті. Багатьох жінок це страшенно дратує. З одного боку, це не така вже й велика проблема, але вирішувати її Скорпіони хочуть досить рідко.

Стрілець

Друге місце серед найкращих чоловіків за Знаком Зодіаку дістається Стрільцям. Ці чоловіки дуже привабливі, розумні, далекоглядні і велелюбні. Ці якості роблять їх одними з кращих. Ще з ними завжди цікаво, тому що на місці вони сидіти не люблять. Стрільці тягнуться до всього незвіданого, нового, тому і в інтимній стороні любові у вас будуть яскраві моменти, і в справах фінансових теж усе буде виходити з року в рік. Головне - не ревнувати Стрільців і не змушувати їх «гальмувати» свій розвиток. Розвивайтеся разом з ними і розслабтеся повністю. Ці чоловіки здатні змінити ваше життя і перетворити його на приємну пригоду. Якщо ви не рабиня стереотипів, то такий шлюб вас надихне і окрилить.

Козеріг

Козероги в коханні не особливо щасливі, тому на все дивляться через призму логіки. Це обережні люди, але якщо вони знаходять свою любов, то це, швидше за все, назавжди. У шлюбі такі чоловіки неймовірно стабільні, хоч і не емоційні. З ними буває нудно, але до четвірки кращих чоловіків за Знаком Зодіаку вони входять абсолютно точно. Чоловіки-Козероги прекрасно розуміють, що основою для любові і шлюбу є довіра. До тих пір, поки ви не завоюєте їх довіру, вони вам не відкриються і не запропонують бути їх дружиною. Чекати, можливо, доведеться довго, але воно того варте. Якщо ваші почуття справжні, то все буде прекрасно. Навіть нудьга згодом здасться вдалим еквівалентом спокою. Козероги позбавлені негативної енергії, тому від них виходить тільки добро.

Водолій

Водолії могли б стати хорошими чоловіками, якби не їх нескінченні ревнощі і численні дивацтва в поведінці. Ці чоловіки чудово розуміють, що вони не підходять для того, щоб називатися кращими чоловіками, тому живуть одні. Не варто намагатися повести їх під вінець, бо вони перестануть вас любити так сильно. Давайте їм більше свободи і не напружуйте їх своєю поведінкою. Якщо ви розумна жінка, то чоловік-Водолій стане для вас відмінним другом, коханцем, помічником і покровителем. Ну а весілля зіграти можна буде і потім. Не поспішайте і не підганяйте його, тоді все вийде. Життя для Водоліїв швидкоплинна, адже вони справжні реалісти і матеріалісти.

Риби

Чоловік-риба допоможе вам знайти мету в житті, тому що він буде в цьому максимально зацікавлений. Риби створені для шлюбу. Перше місце отримують саме вони, тому що з недоліків у них є тільки прагнення до шкідливих звичок, яке легко лікується. Деякі дами відзначають також, що Риби можуть зраджувати своїм дружинам, але це теж цілком можна виправити - необхідно завжди бути цікавими для них. Не буває так, щоб усе було ідеально. Завжди є певні «але» і певні компроміси. Вам теж необхідно буде попрацювати над тим, щоб шлюб з Рибами став вдалим, але за своєю якістю такий шлюб буде найкращим у всіх аспектах. Чоловіки-Риби обожнюють своїх дітей і не кидають нікого в біді.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Павла Глоби
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Павла Глоби
Астрологічний прогноз Павла Глоби на 19 березня 2024 року наголошує на необхідності обережності у фінансових п....
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку
Напередодні 19 березня 2024 року астролог Тамара Глоба звертає увагу на важливість інтуїції для багатьох предс....
Грошові квіти: виростіть сад, що приваблює багатство
Грошові квіти: виростіть сад, що приваблює багатство
Чи знаєте ви, що існують кімнатні грошові квіти, які здатні збільшити ваш дохід? Існують особливі рослини, які....
Медитація для управління гнівом «Гірська річка»
Медитація для управління гнівом «Гірська річка»
Усі люди рано чи пізно зустрічаються з таким почуттям, як гнів Справжні його прояви можуть бути руйнівними
Ритуали на молодик: на гроші, удачу, виконання бажання
Ритуали на молодик: на гроші, удачу, виконання бажання
Молод вважається одним із найефективніших днів місяця для проведення ритуалів У цю місячну добу використовуєть....
більше матеріалів
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Павла Глоби
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Павла Глоби
Астрологічний прогноз Павла Глоби на 19 березня 2024 року наголошує на необхідності обережності у фінансових п....
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку
Гороскоп на 19 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку
Напередодні 19 березня 2024 року астролог Тамара Глоба звертає увагу на важливість інтуїції для багатьох предс....
Грошові квіти: виростіть сад, що приваблює багатство
Грошові квіти: виростіть сад, що приваблює багатство
Чи знаєте ви, що існують кімнатні грошові квіти, які здатні збільшити ваш дохід? Існують особливі рослини, які....
Медитація для управління гнівом «Гірська річка»
Медитація для управління гнівом «Гірська річка»
Усі люди рано чи пізно зустрічаються з таким почуттям, як гнів Справжні його прояви можуть бути руйнівними
Ритуали на молодик: на гроші, удачу, виконання бажання
Ритуали на молодик: на гроші, удачу, виконання бажання
Молод вважається одним із найефективніших днів місяця для проведення ритуалів У цю місячну добу використовуєть....
більше матеріалів
/-0,88566708564758-/ /-pc-/
Top