Міноборони РФ: офіцери з доповіді Bellingcat давно звільнені

26.05.2018, 09:35

У Міноборони РФ заявили, що ті, хто перевозив російський зенітно-ракетний комплекс «Бук», з якого влітку 2014 року було збито пасажирський літак «Боїнг», вже давно звільнені зі служби. Про це повідомляє «РБК».

«Ці військовослужбовці були давно звільнені зі служби. Міністерство оборони Росії не має відомостей про рід їхніх занять поза збройними силами. У розслідуванні привертає увагу, що всі домисли розслідувачів засновані на "фейку" з імітацією радіоперехоплення розмови невстановлених осіб, опублікованому 18 липня 2014 року СБУ», - заявили в російському військовому відомстві.

Нагадаємо, міжнародна слідча група 24 травня на прес-конференції підбила проміжні підсумки розслідування катастрофи «Боїнга» 17 липня 2014 року на Донбасі. Було підтверджено, що пасажирський літак збили з російського ЗРК «Бук», завезеного на окуповану територію з Росії. Експерти встановили, що ЗРК «Бук» перевозив офіцер Головного управління Генштабу Міноборони РФ Олег Володимирович Іванніков.

Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines рейсу МН17 Амстердам - ​​Куала-Лумпур був збитий 17 липня 2014 року. Загинули всі 298 осіб на борту.

Читайте АСН в Google News