counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

10 вчинків, які відштовхують від вас людей


Переглядів: 396


10 вчинків, які відштовхують від вас людей

Ми чомусь перебуваємо у владі невірного переконання, що чарівність і вміння викликати прихильність до себе - це вроджена якість, властива деяким людям. Насправді, це абсолютно в наших силах, і це безпосередньо пов'язано з емоційним інтелектом (EQ). Чим він у вас вище, тим ви приємніші оточуючим. Подобатися іншим - це означає, як можна більше уникати поведінкових моделей, які знижують симпатію до вас. Що ж робити категорично протипоказано, щоб не відштовхнути від себе людей?

1. Хвастощі зв'язками
Згадка гучних імен не зробить вас цінною і значущою людиною, швидше це змусить співрозмовника відчути, що ви закомплексовані і занадто стурбовані собою. Люди не люблять тих, хто шалено вимагає до себе уваги. Будьте доброзичливими і товариськими - цього цілком достатньо, щоб викликати до себе симпатію.

2. Емоційна агресія
Зайва емоційність з негативним ухилом говорить про низький EQ. Як тільки ви продемонструєте свою неврівноваженість, люди будуть сумніватися в тому, чи заслуговуєте ви довіри. Вас стануть сприймати як нестійку, що давить і відразливу від себе особистість. Найголовніше - це контроль ваших емоцій в будь-якій ситуації.

3. Хвалькувате висміювання себе
Деякі люди схильні хвалитися у дещо самознижувальній  манері. Наприклад, людина жартує над своїм інтелектом, коли хоче звернути увагу на те, що вона дійсно розумна. Або людина жартує над своєю суворою дієтою, але одночасно бажає, щоб ви були в курсі, наскільки вона стежить за собою. Не думайте, що таке самоприниження може замаскувати хвастощі. Всі чудово бачать, що ви робите жалюгідні спроби придати собі цінності.

4. Багато уваги до свого смартфону
Ніщо так не відштовхує людину від вас, як текстові повідомлення у момент вашого спілкування або ваше постійне відволікання на екран смартфона. Коли ви ведете розмову, зосередьтеся саме на ній. Співрозмовнику це буде набагато приємніше.

5. Замкнутість
Якщо ви бажаєте викликати симпатію, будьте доступні, щирі і відкриті. Мало хто прагне спілкуватися з похмурою, упертою людиною, що вже сформувала свою думку і ні з ким не рахується. Подивіться на світ з точки зору інших, навчіться уважно слухати людей, а не суперечити їм і засуджувати.

6. Відсутність питань
Величезна помилка, яку люди допускають у розмові, - це прагнення говорити самому і не давати слова співрозмовникові. Як цього уникнути? Просто активно ставте запитання. Люди побачать, що ви уважно слухаєте і цікавитеся ними. Ви здивуєтеся, наскільки вас стануть поважати і цінувати тільки тому, що ви зацікавлено ставите запитання.

7. Зайва серйозність
Люди люблять тих, хто усміхнений і веселий. Тих, хто товариський і життєрадісний. Саме комунікабельність, привітність і відкритість притягують до вас оточуючих. Похмурі  зазвичай не викликають ніякої симпатії ні в кого.

8. Плітки
Ви виглядаєте огидно, якщо захоплюєтеся плітками і колекціонуєте їх. Постійна балаканина про вчинки або проблеми оточуючих людей не робить вам честі. Мало того, це створює вам імідж негативної, лицемірної і злобної людини.

9. Зайва відвертість
Спілкування з людьми вимагає рівноцінного і поступового обміну інформацією. Будьте обережні і не прагніть миттєво розповісти про себе все, аж до особистих болячок і проблем. Найчастіше це недоречно і просто нецікаво, а то і неприємно вашому співрозмовнику.

10. Надлишок інформації про себе в соціальних медіа
Люди, які викладають про себе в мережу все-все-все, роблять це з прагнення отримати увагу і визнання, але такі дії спрацьовують проти них і ніяк не роблять їх привабливими. Так, соціальні мережі - це непоганий спосіб самовираження, але до них потрібно підходити продумано, не забуваючи про самоконтроль. Коли ви робите своє життя надмірно публічним, це принесе набагато більше шкоди, ніж користі, і ніяк не приверне до вас людей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,38247203826904-/ /-pc-/
Top