counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Шість найбільш гулящих знаків Зодіаку серед жінок


Переглядів: 17936


Шість найбільш гулящих знаків Зодіаку серед жінок

Звичайно не можна оцінювати вірність жінок тільки по їх приналежності до певного Знаку Зодіаку, все одно у багатьох проявляється прагнення до зради частіше, ніж у інших, пишут Flytothesky.
Астрологи виділили 6 Знаків, представниці яких зраджують найчастіше. Зірки розподілили все так, що в кожній стихії є хоча б один-два Знака, приналежність до яких може показати, що жінка більше схильна до зрад. З цієї статті ви зможете дізнатися, яких дам найскладніше назвати найвірнішими.

Шосте місце - Козеріг

Незважаючи на те, що Козеріг - це земний Знак, жінки і дівчата, народжені під цим сузір'ям, вірністю не відрізняються. Точніше сказати, вони будуть з вами завжди, якщо їх все влаштовує. Ось, наприклад, у них є багатий чоловік, стабільність. Як тільки цього не стане, вони підуть. Як би вони в своїй вірності вам не клялися, вони виходять заміж не за вашу душу і характер, а за ваші гроші, становище або щось ще. Їм самим не сподобається те, що вони зроблять, тому чоловіка Козероги вибирають дуже ретельно. Багато чоловіків скажуть, що Козероги - це найвірніші дами на світлі. Це так, але лише тому, що у вас не було шансів перевірити їх любов на міцність і їх самих на цю саму вірність.

П'яте місце - Телець
Другий земний Знак в нашому списку найбільш невірних дружин і дівчат. Тельці - це честолюбні пані, які мають явну схильність до зрад, тому що вони завжди задивляються на інших чоловіків. Поки в них є закоханість, вони належать одному чоловікові, але потім стають більш ласими на компліменти і увагу інших. У них в крові любов до динаміки. Жінки-Тельці не затримуються надовго з багатими, але нудними чоловіками. Їм не цікава сталість. Єдиний спосіб утримати жінку-Тельця - це завжди підігрівати її інтерес. Потрібно показати, що вас легко втратити, тоді дама-Телець буде з вами. Правда, тут є один великий мінус в такій методиці утримання - ревнощі. Тельці - це згусток ревнощів. Вони можуть битися, кричати, битися в істериці. Це, мабуть, найбільші в світі власники. Ще утримати Тельця допоможе наявність дітей, тому що сім'я для них понад усе.

Четверте місце - Риби

Це типовий представник водних Знаків Зодіаку. Риби, може, і не будуть вам зраджувати в прямому сенсі слова, але фліртувати вони будуть точно. Дівчата, народжені під цим Знаком, можуть зрадити чоловікові, з яким у них не дуже довгі відносини або неясні в якомусь сенсі. Якщо Риби не впевнені у своєму партнері, то порушення вірності не минути. Звичайно, їх може стримати якийсь фактор, але це навряд чи. Якщо вас це втішить, то представниці цього Знака не відчувають нічого до тих, з ким вам змінюють. Для них це не в порядку речей, ні. Просто вони однолюби, але не можуть утримати себе від забороненого плоду. Роблять це в основному Риби досить недбало, тому що не вміють брехати досить добре, так що ви відразу дізнаєтеся про їх брехню. Трохи більше спостережливості допоможе вам зрозуміти, що дівчині цього Знака захотілося уваги іншого чоловіка.

Третє місце - Терези
Цей повітряний Знак Зодіаку дуже емоційний, дуже динамічний, ревнивий і схильний до інтрижок на стороні. Дівчата-Терези не вважають зраду проблемою, якщо, звичайно, їх чоловік про це не дізнався. Переважна частка зрад Терезів доводиться на дошлюбний період. Якщо ви не в шлюбі з Терезами, то такі дами шукати іншого чоловіка будуть постійно. Звичайно, це відбувається не спеціально, а на автоматі. Просто Терези дуже ласі на лестощі, на компліменти. Якщо ви їх не робите, то їх буде робити хтось інший. Не пропонуйте перевірити відносини, роз'їхатися, розійтися на час. У цей період жінки-Терези втрачати часу не будуть. Їх, як і Тельців, зупиняє від зрад тільки шлюб, діти, підвищений контроль і постійна закоханість. Якщо ви готові працювати на такі відносини все життя, то готуйтеся до труднощів. Доведеться підтримувати в собі вогонь.

Друге місце - Скорпіон
Дівчина-Скорпіон - це щось. Звичайно, вони красиві і харизматичні, емоційні, але їх зради не піддаються логічному поясненню. Є, без сумніву, представниці цього Знака, які не будуть брехати своєму чоловікові ніколи, але серед дам-Скорпіонів більше половини тих, хто може зрадити просто так, без жодної задньої думки. Іноді вони таким чином перевіряють почуття на міцність, що не має ніякого сенсу. Жінки-Скорпіони - це дуже небезпечні гравці в любов, тому що їм не вистачає гостроти відчуттів, легкості. Астрологи і астропсихології не беруться давати чітку відповідь на питання «чому?» І «для чого?». Ви не зрозумієте Скорпіонів, ви можете їх тільки полюбити.

Заслужений лідер - Близнюки

Близнюкам гра в любов може набриднути в будь-який момент. Ці дами настільки непередбачувані, що просто диву даєшся. Вони можуть зрадити на будь-якому етапі відносин, навіть якщо ви одружені або просто давно разом. Якщо у вас є діти, то знайте, що дівчат-близнюків це не зупинить в пошуку нових пригод і відчуттів. Вони повертаються назад, причому не тільки до вас. Таке відчуття, що вони хочуть володіти усіма чоловіками одночасно. Коли їх кидають, вони заливають сльозами все. Вони мстять, роблять капості, але потім все одно можуть повернутися до вас, якщо ви того захочете. Вірність для таких жінок і дівчат - це тимчасове і дуже крихке поняття. Вони розумні і цікаві, але на цьому не варто робити упор для себе. Не чекайте від них чесності. Вони буду брехати вам в обличчя і думати, що все нормально.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
більше матеріалів
/-0,26629590988159-/ /-pc-/
Top