counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Як розпізнати сигнали від свого ангела-хранителя


Переглядів: 5377


Як розпізнати сигнали від свого ангела-хранителя

Ангели-охоронці - наші провідники, і вони індивідуальні для кожного: у когось тільки один ангел, а в інших - ціла команда. Ангели поважають ваш вибір і втручатися безпосередньо у ваше життя не стануть, якщо ви тільки самі не попросите їх про допомогу. Коли вам буде потрібна підтримка, вони будуть намагатися достукатися до вас, наприклад, за допомогою ваших інтуїтивних відчуттів. Попросіть їх подати вам знак. Ваш ангел-хранитель знає бажання вашого серця і ваші страхи, мрії і справжні почуття, сильні якості і слабкості. Коли ангел хоче послати попередження або проінформувати про щось важливе, у нього є свої сигнали, які залучають вашу увагу. Не ігноруйте їх!

Дзвін і тиск у вухах

Це найбільш поширений варіант залучення вашої уваги. Таким чином ангел-хранитель надає вам трохи більше впевненості, подаючи сигнал, що він поблизу і всіляко підтримує. Це ще й підтверджує сигнал. Можливо, ви думаєте або говорите про щось і раптом відчуваєте дивний тиск або звуки у вухах - насторожіться! Ангел-хранитель подає вам сигнал з інформацією, що ви на правильному шляху і правильно зрозуміли свій внутрішній голос.

Число 11
Ангели-охоронці нерідко використовують числа для спілкування і передачі своїх повідомлень. Зокрема, 11 - це число-сигнал з кількома значеннями, і воно посилається ангелом із завидною постійністю для того, щоб ви щось зрозуміли. Ангел-хранитель намагається вас «розбудити» або змусити прийняти правду, з якою ви не в силах примиритися (наприклад, токсичні відносини і необхідність їх припинення). Це число також служить нагадуванням про те, щоб бути уважним і акуратним. Слідкуйте за своїми думками і словами.

Яструб
Він говорить про силу і потенціал інтуїції. Ви починаєте бачити цю птицю тоді, коли вам особливо необхідно прислухатися до внутрішнього голосу, оскільки у цей момент ваша інтуїція як ніколи сильна, навіть якщо ви в чомусь відчайдушно вагаєтеся. Яструб у будь-якому його прояві - це попередження для вас про те, як ухилитися від можливих проблем і труднощів.

Пір'я
Коли ви раптом знайшли пір'їнку у себе на шляху - це чіткий знак від ангела-хранителя. Він радить вам не втрачати віру і підказує про позитивний результат ваших дій. У такій ситуації вам потрібно попросити свого ангела-хранителя про підказку і допомогу, але не намагатися взяти перешкоду штурмом або швидко вирішити проблему, не замислюючись про наслідки.

Сонячне сплетіння
Ця точка міститься трохи вище пупка, і вона вкрай сприйнятлива до потоків енергії. Якщо у вас у цій ділянці виникають якісь відчуття, значить, ангел-хранитель намагається попередити про те, що щось у вашому житті пішло не дуже правильно. Відчуття можуть проявлятися у вигляді легкої нудоти, «метеликів» у животі і навіть невизначеного дискомфорту. Не закривайте на це очі, а відразу ж подивіться, що навколо вас відбувається. Скажімо, якщо вас нудить щоразу, коли ви взаємодієте з конкретною людиною, то це сигнал про небезпеку. Можливо, вам слід її уникати і не спілкуватися.

Чим уважніше ви стежите за знаками свого ангела-хранителя, тим впевненіше і голосніше «говорить» ваша інтуїція. Ваша відкритість і сприйнятливість до таких сигналів принесе більше спокою у ваше життя. Кожен раз, коли ви бачите або відчуваєте ці сигнали, знайте про дбайливу присутність своїх охоронців поруч із вами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
Що таке біополе
Що таке біополе
Давно відомо, що людина має як матеріальне тіло, а ще й біоенергетичне Біополь – це невидима структура, яка мі....
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
У натуральному камені закладено величезну силу та енергію природи Не використовувати цю силу було б дуже безгл....
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
більше матеріалів
/-0,19495701789856-/ /-pc-/
Top