counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Чим привабливий кожен знак Зодіаку


Переглядів: 3238


Чим привабливий кожен знак Зодіаку

«Ми вибираємо, нас вибирають ...» А дійсно, за що нас вибирає кохана людина, і що нас приваблює в ній самій? Давайте подивимося на це з точки зору знака Зодіаку, під яким ми мали щастя народитися.

1. Овен

Пристрасть. Ви в буквальному сенсі готові зануритися головою в усе, до чого тягне вас ваша шалена натура. Кохання вашої другої половинки до вас стане його найбільшою пригодою в житті, бо ви надихаєте вашого партнера любити більше, глибше і яскравіше.

2. Телець
Відданість. Ви не стрибаєте в кохання з головою як у вир, але як тільки ви знайдете її, то віддаєте партнеру своє серце назавжди. Ви даруєте йому свою сталість, стабільність і кохання, яке витримує випробування часом.

3. Близнюки
Енергія. Ви - душа будь-якої компанії і випромінюєте чарівність, перед яким неможливо встояти. У вас велике і щедре серце, ви постійно ділитеся зі своєю другою половиною всім, що знаєте і вмієте, а також своєю пристрастю і своїми почуттями.

4. Рак
Сила вашої турботи. Пристрасно піклуватися про своє кохання і самовіддано захищати його - ваша друга натура. З вами приємно і романтично, коли все йде добре, і по-домашньому затишно і безпечно, коли приходять важкі часи.

5. Лев
Щедрість. Ваше кохання подібне до світла сонця: воно сильне, впевнене і незмінне, немов ви не можете до кінця насолодитися своєю коханою людиною і не в силах стримати всі почуття, що переповнюють вас .

6. Дів

Уважність. Ви досконально знаєте свого партнера, всі його слабкі і сильні сторони, і все одно не припиняєте його кохати. Ви приймаєте своїх коханих такими, як вони є, а ті, в свою, чергу, не поміняють вас ні на що і ні на кого в світі.

7. Терези
Гармонія. Вас переповнює так багато любові, що ви пристрасно бажаєте поділитися з партнером кожною миттю свого захоплюючого і повноцінного життя. З вами добре, тому що у відносинах з вами немає місця драмі і конфліктам.

8. Скорпіон
Повне посвячення себе своєму партнеру. Ви зосереджуєтесь тільки на коханій людині, не відволікаючись ні на що інше в цьому світі. Він може не сумніватися, що ви цілком його, бо ви віддаєте йому все найкраще, що у вас є.

9. Стрілець
Оптимізм. Ви просто випромінюєте жвавість, веселість і ентузіазм, і бути з вами просто одне суцільне задоволення. Ваша потужна віра і здатність бачити хороше  в кожній ситуації надихає ваших коханих щосили намагатися жити на повну.

10. Козеріг
Надійність. Ви завжди прийдете на допомогу своєму партнеру, і йому ніколи не доведеться в вас сумніватися, настільки ви відповідальна людина. Ви для неї підтримка, опора і джерело турботи і кохання всього його життя.

11. Водолій
Чесність. Вам нелегко озвучити свої почуття іншій людині, але своєму потенційному партнерові ви можете відразу діловито і прямолінійно запропонувати відносини на основі чесності, відкритості і щирого бажання піклуватися про вас.

12. Риби
Співпереживання. Ви ніжна і м'яка людина, і вашій внутрішній теплоті, співчуттю і турботі про близьку людину немає меж. Ви намагаєтеся реагувати і відгукуватися на почуття і переживання вашого партнера і завжди піклуєтеся про його інтереси.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
За кольором очей можна багато дізнатися про людину У тому числі й те, наскільки хороша його сумісність із друг....
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Кожен день приносить нам нові пригоди та випробування Про те, яким буде останній четвер березня, розкажуть аст....
більше матеріалів
/-0,22290682792664-/ /-pc-/
Top