Покличуть заміж через 100 років. Найбільш нерішучі знаки Зодіаку

08.05.2021, 15:45

Чи розглядаєте ви ретельно кожен варіант, перш ніж робити вибір? У вас взагалі, на ваш погляд, є проблеми з ухваленням рішень? Якщо ви є одним із знаків зодіаку, що завжди вагається, з боку може здатися, що ви безвольні або слабкі, але це не так. Ви просто не хочете діяти нерозумно, оскільки знаєте, що це не призведе до бажаних результатів і матиме ще і не найсприятливіші наслідки.

1. Близнюки

Близнюки дуже не хочуть залишатися за бортом. Вони довго перебирають усі варіанти і аналізують, що може статися в тому чи іншому випадку. А якщо їх ще й тиснуть з боку, то процес ухвалення рішення у Близнюків тільки ускладнюється і затягується. Вони люблять обговорити будь-яку ситуацію і вислухати максимум думок інших людей. Якби вони могли, то з кожного питання організовували б цілий референдум.

2. Рак
Рак зазвичай робить свій вибір виключно на основі власних почуттів, хоча деякі рішення все ж краще приймати, попередньо відключивши емоції. Всі Раки завжди йдуть на поводу у серця, і вони дуже переживають з приводу того, як їх рішення може позначитися на улюблених людей, і чи не заподіє воно їм біль і дискомфорт.

3. Лев
Коли Лев намагається ухвалити рішення, він враховує всіх і вся. Лев схильний ускладнювати прості ситуації і постійно робить слона з мухи. Він не хоче робити вибір, який буде прекрасний для нього, але обтяжливий для когось іншого. Іншими словами, Лев дуже і дуже прагне вчинити так, щоб і вовки були ситі, і вівці цілі.

4. Терези
Одна з причин, з якої Терези з трудом приймають будь-які рішення, полягає в тому, що вони хочуть отримати найкращий результат. Вони довго все зважують і обмірковують, але так і не можуть прийти до остаточного варіанту для дійсно правильного вибору. Терези обережні, і їм справді дуже складно в цьому плані. Мало того, їм навіть важко вибрати щось у ресторанному меню!

5. Стрілець
Стрільці зазвичай безперестанку коливаються, коли ухвалюють рішення. Цей знак тривало аналізує всі варіанти, часто міняючи свої переваги, і ніяк не може на чомусь зупинитися. Стрілець перебуває в сум'ятті навіть після того, як він вже дав остаточну відповідь. Постфактум він починає шкодувати про неї і хоче почати весь процес роздумів і обдумувань заново.

6. Риби

Риби - це любителі «другого шансу». Однак далеко не всі рішення мають альтернативу, як би Рибам цього не хотілося. Проте вони приймають одне рішення, потім повертаються і змінюють його, залишаються незадоволеними і знову все переграють. Це може бути стомлюючим для оточуючих. Хоча Риби дуже інтуїтивні люди, вони не завжди прислухаються до підказок свого внутрішнього голосу.

Читайте АСН в Google News