У Карпатах загинули відомий знахар і його дружина

19.03.2018, 18:10

Відомий карпатський мольфар Микола Данилюк, який зцілював людей, загинув. Разом з ним загинула і його дружина. В 11.31 19 березня надійшло повідомлення до управління ДСНС про пожежу в селі Черетів, у Верховинському районі.

Як виявилося, в пожежі загинув чоловік 1937 і жінка 1959 народження. Жінка згоріла заживо, чоловіка вдалося витягти, але швидкої допомоги він не дочекався - помер.

Данилюк ображався, коли його називали мольфаром. «Мольфари - то злі люди. Я ретую людей від мольфарів. Мольфаром робьет «на дві руки». Вони часто звертає се до диявола. Я християнин. Я молюся до Матки Божої кождий день. Я жиби вретувати людини звертаюся до Бога. Вони робьет за гроші. А я гроші не беру, мені не можна брати гроші", - говорив Данилюк.

Свої ритуали  чаклун проводив далеко в горах біля криниці, в яку стікала вода з семи різних потоків. Стверджував, що вода з кожного джерела має різний смак, передає місцевий сайт 0342.

На місці пожежі працюють поліцейські Верховинського відділу поліції і ДСНС. Як кажуть правоохоронці, остаточно причину пожежі ще не встановили, але швидше за все, була проблема в печі - вона стара, без димоходу, дим з якої виходив просто в дах. Крім того, обидва господарі любили випити чарку-другу спиртного і багато курили.

Читайте АСН в Google News