Осіннє рівнодення 20 березня. Що обов'язково треба зробити в цей день

19.03.2018, 11:20

День весняного рівнодення має потужну енергетичну силу. Кажуть, всі бажання, які пристрасно посилаються в Космос в цей день, обов'язково збудуться. 20 березня 2018 - день, що наділений колосальною енергетичної силою, яку можна використовувати для виконання найзаповітніших бажань.

В астрології день весняного рівнодення - завжди особливий, сильний, потужний старт в майбутнє, коли співпраця з енергією Всесвіту дуже швидко приносить свої плоди. Спеціальні ритуали допоможуть вам отримати підтримку Космосу і чекати здійснення мрій.

Найефективнішою може виявитися техніка візуалізації бажань або їх усвідомлення. Так рекомендується сісти на самоті і в тиші, заспокоїтися і заглибитися в свої думки.

Запаліть свічку, візьміть ручку - краще з червоною пастою і на аркуші паперу напишіть 9 своїх найзаповітніших бажання. Пишіть красивим, розбірливим почерком.

Виклавши свої мрії на папері, прочитайте їх вголос. Промовляючи кожне бажання, не поспішайте, уявляйте собі ці події в думках, образно, як ніби воно вже відбулося.

Залиште на столі аркуш паперу з бажаннями і запалену свічку в свічнику. Ритуал вважається завершеним, коли догорить полум'я свічки.

Список покладіть в затишне місце, щоб його ніхто не побачив, і бережіть до наступного весняного рівнодення.

Також в цей день радять створити карту бажань - колаж з малюнків або фотографій на великому аркуші паперу із зображенням ваших цілей і бажань.

Читайте АСН в Google News