counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Десять типів жінок, від яких тікають чоловіки


Переглядів: 553


Десять типів жінок, від яких тікають чоловіки

Останнім часом нам все частіше зустрічаються самотні жінки. Різного віку, з різним матеріальним становищем, різними поглядами. Єдине, що їх об'єднує - хронічна самотність. Чому? Чому ці милі, гарні, розумні і достойні жінки самотні? Спробуємо розібратися, розклавши цих одинаків на типи. Для початку зауважимо - тут немає типу жінок, які свідомо не будують серйозних відносин. Ми поговоримо про тих, які прагнуть любові, але кожен раз втрачають її. Що тому причиною?

1. Зайва самовпевненість

Ми називаємо таких жінок - "Леді - у мене все круто". Такі жінки відразу дають зрозуміти, що вони спустилися з небес на землю з цікавості, а скоріше надали милість своєму чоловікові. У них мало часу, вони постійно дивляться на годинник, і в основному всі спілкування з ними зводиться до вислуховування розповідей про те, як у них все круто - на роботі, в сім'ї, і навіть в особистому житті! І нічого, що насправді у неї, напевно, все жахливо.

2. Надмірна витонченість

Ще одна риса, яка "виморожуємо" чоловіків у жінках - це їхня надмірна витонченість. Вона захоплюється "раннім Роденом"? Вона ходить на всі фестивалі авангардного кіно? Без шансів. Більшість чоловіків з їхньою любов'ю до простих земних речей будуть відчувати себе "білими воронами" в зграї витончених і просунутих хіпстера, з якими вона - "в своїй тарілці".

3. Святоша

Такі жінки, як тільки ти знайомишся з ними ближче, починають тиснути на тебе своєю правильністю. Вона не п'є ні краплі алкоголю, вона не курить, вона лягає спати рівно о 23:00, вона займається йогою... У чоловіків відразу підсвідомо виникає питання - а сексом вона взагалі займається або теж вважає це поганою звичкою?! Чим більше партнер дізнається про таку жінку, тим більше розуміє, що з нею він ніколи не зможе бути собою.

4. Маніакальне бажання вийти заміж

Якщо тебе на другому побаченні ведуть на знайомство з батьками - треба бігти! Так думає більшість чоловіків - в цьому можна не сумніватися. Таких жінок можна відразу розпізнати за розповідями про сімейні цінності, про те, що батьки познайомилися ще в інституті, але ще й  досі разом, про те, як важливо звити своє "сімейне гніздечко". Зрозумійте, жінки, ми не проти "сімейних гнізд", але своєї нетерпінням і небажанням дати подіям розвиватися природно і поступово.

5. Впевненість у тому, що чоловік - її гаманець

Жодна нормальна людина не дозволить жінці заплатити за вечерю або за таксі на першому побаченні. Але практично всіх чоловіків "виморожує", коли жінка вважає, що це чи не основна місія чоловіки - платити і оплачувати. Скромність на перших побаченнях тільки вітається. Спроба жінки заплатити за свій коктейль буде зупинена чоловіком, але зарахується 10 додаткових балів "в її карму". Для чоловіка це сигнал - я жінка, але я не шукаю спонсора. Я проводжу час з тим, кого сама обрала, а не з тим, хто оплачує мої рахунки.

6. Бажання оточити чоловіка тотальною увагою і турботою

Повірте, жінки, чоловік нервує, а не радіє, коли він прокидається, а в його телефоні вже світиться "Доброго ранку милий!" І купа сердечок, цьомчиків і смайликів. Він їде на роботу, а в телефоні вже її фотка в піжамі з сумним смайликом - "Я так сумую". Не дай Бог, якщо там ще з'явиться пухнасте кошеня або цуценятко! Поки він їхав на роботу, вона вже зайшла в його профіль на Facebook і "лайкнули" всі його фотки. Людина розуміє - її оточили. Генетично практично у будь-якого чоловіка є маніакальне бажання бути вільним. Він, в принципі, готовий віддати свою свободу тією єдиній, яку полюбить, але коли по периметру життєвого простору людини виставляти червоні прапорці, він швидше за все обмірковуватиме план втечі.

7. Вчителька старших класів

Таких жінок можна розпізнати навіть за їхньою манерою одягатися. Швидше за все, це строгий діловий костюм, а якщо це навіть "casual", то ні в якому разі він не повинен підкреслювати її сексуальність. Вона - ходяча енциклопедія і у неї на все є своя думка. Вона не розуміє просту істину, що треба трохи підіграти чоловікові, полестити його самолюбству, прикинутися іноді наївні, ніж вона є насправді. Але ні, вона генерує безліч незручних моментів, демонструючи глибокі знання в механіці, точних науках, політиці і бізнесі.

8. Надмірна зацикленість на своєму зовнішньому вигляді

Все життя таких жінок присвячене служінню своєму тілу. День ділиться на дві частини - до і після салону. Що отримуємо на виході? Доглянуте тіло, ідеальна шкіра, але порожнеча всередині... Вона настільки захопилася зовнішньою красою, що забула або забила на внутрішню. Безумовно, чоловіків приваблюють доглянуті жінки, Але... для тривалих відносин цього не достатньо.

9. Переконана кар'єристка

З такою жінкою цікаво обговорити стан світової економіки, ціни на нафту і курси валют, але через деякий час людина розуміє, що бізнес чи кар'єра - це єдине, що її по-справжньому захоплює. Це страшно, адже в традиційному розумінні людини, на першому місці у жінки повинні бути зовсім інші цінності - відносини, сім'я, діти, дім. Як правило, такі жінки переходять зі статусу "половинок" у статус "просто друг" або "цікавий співрозмовник".

10. Жінка - "моль"

Чим страшна моль? Тим, що вона безбарвна, безшумна і безлика. Так часто людина зустрічає жінку, яка, здавалося б, всім підходить - і мила, і вихована, і домашня... Але чогось у ній не вистачає. Бракує життя, не вистачає вогню, хоча б іскорки! Вона може стати тінню чоловіка, але ніколи не стане доповненням його іміджу. Навіть якщо у них почнуться відносини, він буде ховати її від друзів, втім "жінка - моль" має унікальну здатність залишатися непоміченою навіть у гучній компанії. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична взаємодія людей: у чому небезпека та користь
Енергетична взаємодія людей: у чому небезпека та користь
Знаючи, як енергетичні прив'язки впливають на взаємини людей, ви зможете посилити свою енергетику та змінити ж....
Як розпізнати людину з поганою енергетикою
Як розпізнати людину з поганою енергетикою
Уміння розпізнавати людину з негативною енергетикою — це безперечний плюс для всіх, хто хоче захистити себе ві....
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Фен-шуй є найдавнішим вченням про гармонію та щастя, причому не тільки душі, а й тіла Які талісмани допоможуть....
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
більше матеріалів
/-0,23145508766174-/ /-pc-/
Top