counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Секс став не такий гарний. Найголовніші причини


Переглядів: 631


Секс став не такий гарний. Найголовніші причини

Іноді трапляється, що секс, який приносив задоволення, раптово став тьмяним і перестав радувати. Повірте, вас зурочили, всьому є просте практичне пояснення - в більшості випадків. Ось основні причини згасання сексуального бажання і методи їх усунення.

Зайва вага

Приблизно третина людей на планеті, які страждають від зайвих кілограмів, рідше отримує задоволення під час статевого акту, ніж їх більш стрункі однолітки. Справа в тому, що надмірна вага негативно впливає на роботу кровоносних судин, які знаходяться в інтимній зоні, знижуючи їх чутливість.

Жирна їжа

Цей пункт списку випливає з попереднього. Наслідки пізньої вечері відображаються не тільки на фігурі, але і на якості статевого акту. Спробуйте виключити зі свого вечірнього раціону важкі жирні продукти. Замінивши їх овочами, фруктами і рибою, ви приємно здивуєтеся бадьорості та енергії свого організму.

Неохайність партнера

Погодьтеся, яким би рідним і коханим не був для вас ваш обранець, але відчуття його несвіжого дихання або вид брудного одягу може значно зіпсувати спільні плани про прекрасне вечорі. Запропонуйте своїй половинці прийняти разом душ - це не тільки розігріє ваші почуття, але і освіжить тіло перед сексом.

Спиртні напої

Думаєте, що алкоголь розслаблює, веселить і додає іскорки в ваші відносини? Якраз навпаки: спиртне знижує чутливість нервових закінчень, які впливають на ерекцію, чутливість.

Стресові ситуації

Страхи, хвилювання і переживання зменшують кількість тестостерону в організмі. Адже саме цей гормон відповідає за сексуальне бажання. Крім того, за будь-якої стресової ситуації в організмі людини виділяється адреналін, який тягне за собою сильну втому і єдине бажання - виспатись. Тим, хто спостерігає за собою такий «грішок», радять негайно зайнятися любов'ю! У вас станеться викид ендорфінів і окситоцину - гормонів щастя, які допоможуть впоратися з усіма неприємностями і розладами.

Недостача сну

Звідки беруться вищеописані стреси? Головні причини їх появи - безсоння, недосипання. Вони провокують підвищене вироблення кортизолу - гормону тривоги, і організм стає більш сприйнятливим до життєвих негараздів і гірше реагує на турботу і ласку. Ви знаєте, що потрібно робити - відпочиньте, наберіться сил і вершите великі справи.

Низька самооцінка

Ревнуєте коханого, постійно порівнюєте себе з його колишніми, знаходите в собі масу недоліків? Проблема в вашій самооцінці. Копаючись в собі, ви не можете зосередитися на процесі, отримати від нього задоволення. Партнер, відчуваючи це, видаляється. Кому від цього краще? Правильно, нікому. Для початку - полюбите себе самі.

"Пиляти" - шкідливо

Тут все просто. Якщо ви постійно критикуєте свого партнера, пиляйте його за прості речі, ображаєте його ... Хто ж після цього зможе отримати задоволення в ліжку? Якщо хочете зберегти свою пару і поліпшити секс, краще сходити до сімейного психолога ну або на крайній випадок - подивіться на себе в дзеркало. У вас теж є недоліки і не варто нариватися на те, що цей бумеранг вдарить по вас.

Протизаплідні засоби

На жаль, паралельно зі своїм прямим призначенням (запобіганням вагітності), оральні контрацептиви несуть в собі ряд негативних властивостей. Вони можуть викликати у жінок сухість піхви, біль під час статевого акту, відсутність оргазму. Саме тому такі препарати потрібно купувати тільки після консультації з фахівцем, а приймати виключно перебуваючи під його наглядом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-0,42039489746094-/ /-pc-/
Top