counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Хочеш бути багатим? Відмовся від 20 речей, які вбивають достаток


Переглядів: 5054


Хочеш бути багатим? Відмовся від 20 речей, які вбивають достаток

Кожен мріє стати багатим і ні в чому собі не відмовляти або ж творити на отримані гроші добро. Але далеко не всім це вдається. І тому є точні причини. Американські дослідники вивчили багатих людей ґрунтовно, поспостерігавши і простеживши життєвий шлях 500 мільйонерів і мільярдерів. Вони перерахували основні, буквально залізні бар'єри, що заважають збільшити капітал.

Відсутність чіткої мети

Як водиться, велике завдання потрібно розділити на безліч маленьких і поступово їх вирішувати, досягаючи певної мети. Доведеться скласти особистий план економії з конкретними проміжними цілями. Потім слід скласти фінансовий план або стратегію інвестицій. Адже гроші повинні ефективно працювати, а не лежати під матрацом.

Брак амбіцій

Вам доведеться не просто сильно захотіти поставити планку вище середнього, а й бути готовим на жертви, боротьбу, щоб її досягти.

Неправильне застосування своєї освіти

Гроші заробляють не ті, у кого більше знань, а ті, хто вміє їх використовувати. При цьому знання треба множити - інтелект вимагає постійного тренування. Багато сучасних мільйонерів і мільярдерів - справжні книжкові хробаки.

Відсутність самодисципліни

Або ви самі візьмете верх над своїми слабкими сторонами, або вони переможуть вас - третього не дано. Одна з головних формул багатої людини - витрачай менше, економ більше.

Відсутність фізичного навантаження

Як би це банально не звучало, але без здоров'я успіху не буде. Біг, тренажерний зал, йога - що-небудь з цього завжди є в щільному графіку будь-мільйонера. Переїдання, поганий сон і навіть негативний емоційний настрій - все це можна перемогти за допомогою фізичного навантаження.

Прокрастинація

Звичайна лінь - головна причина більшості провалів. Закрийте сторінку соціальної мережі або відео з котами, вимкніть багато разів прослуханий альбом Лани Дель Рей або Rolling Stones. Починайте діяти просто зараз!

Відсутність наполегливості

Більшість із нас - любителі нових починань. Але завершити розпочате - це зовсім інша справа. На жаль, багато людей схильні здаватися при перших ознаках поразки. Не зупиняйтеся, поки не досягнете бажаного.

Негативний настрій

Разом з банальною лінню це головний ворог успіху. Вирощування капіталів передбачає взаємодію з безліччю людей. Не думайте, що оточуючим потрібен диплом психотерапевта, щоб розкусити вас. Поки ви зберігаєте негативний настрій, про нормальну взаємодію з оточуючими і мови бути не може.

Нерішучість

Більшість людей, чий особистий статок перевищує мільйон доларів, приймає рішення оперативно. Успішні люди знають: якщо довго зважувати всі «за» і «проти», вікно можливостей закриється. Краще прийняти погане рішення, ніж ніякого.

Неправильна супутниця або супутник життя

Повна відсутність гармонії у відносинах із супутником або супутницею життя, швидше за все, призведе до провалу в фінансовому плані. Вчені з Вашингтонського університету в ході тривалих досліджень навіть прийшли до висновку, що у щасливих пар США річний заробіток в середньому на $4000 (на кожного) більше, ніж нещасливих.

Небажання ризикувати

Всі успішні люди ризикують. Надмірна обережність призводить до того, що багато хто навіть і не намагається спіймати удачу за хвіст. Наприклад, вкладення в ринок акцій - це такий же ризик, як стрибок зі скелі. Але найчастіше він більш ніж виправданий.

Знайомство не з тими людьми

Важливо оточувати себе талановитими людьми, націленими на успіх. Причому це стосується і друзів, і колег, і навіть боса. Людина тією чи іншою мірою копіює поведінку колективу - так вже вона влаштована.

Небажання піти з ненависної роботи

Домогтися успіху на ненависному терені фізично неможливо. Простіше кажучи, якщо в школі була п'ятірка з літератури і трійка з мінусом з математики, краще не намагатися стати головним бухгалтером. Якщо робота приносить тільки розлад і сильний стрес, варто подумати про відхід. Рішення серйозне, але воно може стати запорукою майбутнього фінансового успіху.

Спроби бути успішним у всьому

Універсальний фахівець ніколи не буває по-справжньому сильний в чомусь одному. Освоїти всі сфери діяльності неможливо, треба вчасно звузити свій фокус. Наприклад, стати мільйонером і талановитим віолончелістом - нездійсненна мрія: на це просто не вистачить сил і часу.

Відсутність пристрасті

Істинний інтерес заразливий. Ентузіаст легко змусить цілу групу людей робити те, що йому потрібно, причому без особливого примусу. Інертна людина так і залишить байдужою оточуючим. Хороший приклад істинного загострення пристрастей - Дональд Трамп. Так, цей мільярдер під час занадто емоційний, але він накопичив величезний особистий статок і зараз є президентом США.

Вузьке мислення

Ваше вузьке мислення - зовсім не те ж саме, що свідоме звуження фокуса на кількох речах. Вузьколобість губить будь-які інноваційні ідеї, а не просто відсікає те, що не відноситься до основної мети. Успішні люди думають по-іншому. Для того щоб долучитися до іншого способу думки, можна спробувати розширити коло спілкування, зрозуміло, пам'ятаючи про якість колективу.

Замкнутість і невміння спілкуватися

Ця якість ще небезпечніша за вузьколобість. Замкнута людина просто приречена на провал. Фінансовий успіх має на увазі не тільки стратегію, а й шарм. Замкнені люди його позбавлені. Соціальні навички слід розвивати, навіть якщо до цього немає схильності.

Навмисна брехня

І в короткостроковій, і в довгостроковій перспективі брехня здатна принести кілька перемог. Але потім вона може повернутися і зруйнувати все те, що було створено за допомогою неї.

Бажання швидко розбагатіти

Забудьте про казино і лотереї. Як сказав Воррен Баффетт, повільно створити чималий спадок не так вже й складно. А ось розбагатіти швидко практично неможливо. Гуру з Омахи знає, про що говорить: він не грав в азартні ігри, а все життя інвестував у відносно стабільні акції, що показують помірне зростання, на кшталт Coca-Cola, залізниць або кетчупу Heinz....


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
більше матеріалів
/-0,40871286392212-/ /-pc-/
Top