counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Найбільш жахаючі і дивні сексуальні традиції народів світу


Переглядів: 768


Найбільш жахаючі і дивні сексуальні традиції народів світу

Секс і все, що з ним пов'язано - виключно особиста річ. Але у багатьох народів з ним пов'язувалися цілі культи, які нам, європейцям, здадуться просто дикими, смішними або дивними. Деякі віддалені племена придумали неймовірні ритуали, повірити в них по-справжньому важко, але якщо вдуматися, то їхній зміст має суто практичне значення - зміцнення генотипу роду і статева різноманітність.

Отже, перерахуємо найдивніші звичаї. Багато з них канули в лету, а деякі - до цього часу практикуються.

У 19 столітті в Японії існувала традиція під назвою «Йобай». Вона полягала в тому, що чоловік міг прокрастися до дівчини в будинок, залізти під ковдру і запропонувати їй зайнятися коханням. Якщо вона була не проти, справа мала продовження. Якщо вона була проти, чоловік ішов. Примітно, що до обраниці хлопець мав прийти голим, інакше його дії розцінювалися як грабіж.

Симуляція невинності. Якщо зараз для цього роблять пластичні операції, то раніше просто симулювали появу крові при дефлорації. Наприклад, дівчата засовували собі в піхву риб'ячий міхур з кров'ю або губку, просочену тієї ж рідиною. У племенах Африки піхву іноді зшивали і розшивали перед весіллям, щоб зберегти невинність.

Ніч зрад в Індонезії

7 разів на рік там проводиться свято під назвою «Пон». В рамках цього торжества подружжю дозволяється зраджувати одне одному - вибрати на стороні партнера для сексуальних утіх. Учасники свята вірять, що таким способом можна залучити удачу. Ну а найщасливішим, згідно з місцевими повір'ями, виявиться той, кому вдасться за рік 7 разів вступити в сексуальний зв'язок з одним і тим же незнайомцем.

У племені бата з Суматри прийнято засовувати чоловікові черепашки під крайню плоть. Вважається, що таким чином людина зможе краще задовольнити свою партнерку.

Острови Тробріан

Абсолютно несподівані уявлення про любовні втіхи дослідники виявили у жителів віддалених островів у Тихому океані. Місцевих жителів неймовірно збуджує обгризання вій партнеру.

 Мікронезія

У індіанців племені понапе є традиція стимуляції партнерки за допомогою мурашиних укусів.

Ексгібіціонізм на островах Бугенвіль

У тубільців-жінок острова Бугенвіль (входить до складу держави Папуа - Нова Гвінея) практикується обряд залучення партнерів за допомогою публічної демонстрації своїх інтимних місць. Згідно зі звичаєм, якщо жінка йде на такий жест, значить, вона запрошує чоловіка вступити з нею у сексуальні відносини.

Бразилія

Індіанці племені топінамба, які  живуть у бразильських джунглях, знайшли ще більш екстремальний спосіб поліпшення своїх сексуальних «здібностей». Перед статевим актом місцеві чоловіки вирушають до лісу дражнити статевим органом змій. Після укусу гідність індіанця розпухає, що, в свою чергу, дозволяє догоджати коханій протягом багатьох годин.

Болівія

Жителі деяких регіонів Болівії навчилися поєднувати приємне з корисним. Перед зляганням подружжя очищають один одного від комах, а вся спіймана «здобич» з'їдається. Пізніше вчені з'ясували, що деякі види вошей, які проживають у регіоні, мають в своєму організмі величезну кількість афродизіаків.

Намібія

Несподівана традиція є і у жителів Африки. Представники чоловічої статі в деяких місцевих племенах видаляють собі одне яєчко. Таким чином аборигени намагаються вберегтися від народження двійні, поява якої розцінюється ними як страшне прокляття.

Камчатка

Корінні жителі Камчатки вважали за честь, якщо чужинець хотів зайнятися сексом з дружиною господаря будинку, який дозволив мандрівникові переночувати. Не менш радісною була і звістка про те, що жінка чекає від гостя дитину. Пізніше таку незвичайну поведінку аборигенів пояснили відносно малою кількістю жителів. В умовах, коли практично всі родичі, приплив свіжої крові дуже необхідний для здоров'я майбутніх поколінь.

Конго

У тубільців, які живуть у Конго, є традиція, згідно з якою дівчину перед весіллям позбавити невинності може тільки вождь. Якщо ж лідер не в змозі впоратися зі своїм обов'язком, то своїм «троном» він повинен поступитися іншому чоловікові.

Корея

Не менш екстраординарний спосіб стимуляції партнера практикували раніше в Кореї. Для збудження своїх партнерів дівчата спеціальною голкою кололи їх саме в те місце.

Австралія

Корінні жителі Австралії на знак подяки могли на кілька днів віддати свою дружину, а ось відмова від такого подарунка сприймалася як нечувана образа.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
Що таке біополе
Що таке біополе
Давно відомо, що людина має як матеріальне тіло, а ще й біоенергетичне Біополь – це невидима структура, яка мі....
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
У натуральному камені закладено величезну силу та енергію природи Не використовувати цю силу було б дуже безгл....
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
більше матеріалів
/-0,24348998069763-/ /-pc-/
Top