Напередодні 60-річчя Шерон Стоун поділилася секретами вічної молодості і сексуальності

09.03.2018, 09:35

10 березня неймовірній Шерон Стоун виповниться 60 років. Газета The New York Times поговорила з актрисою про її ритуали по догляду за тілом і душею. Актриса розповіла, як їй вдається зберігати прекрасну форму і сексуальність протягом багатьох років.

Догляд за шкірою:

"Вранці роблю не дуже багато: вмиваюся, чищу зуби. Після душа користуюся лосьйоном для тіла Shiseido. Вибір засобів для шкіри обличчя залежить від погоди і клімату. Якщо повітря сухе, то використовую Weleda, La Mer або Neutrogena з SPF 15. Користуюся продукцією Eucerin і кремом для обличчя і тіла Avon Rich Moisture, який мені підходить", - прорекламувала кілька марок актриса.

Макіяж

"Мені подобається тональна гелева основа без масел Chantecaille Future Skin. Зазвичай вдень використовую крем IT Cosmetics CC+. У мене на шкірі плями, і приховувати їх допомагає тональна основа Koh Gen Do. Нещодавно спробувала новий бальзам для губ від Chanel. А ще користуюся рідкої губної помадою від Anastasia Beverly Hills. Вона завжди тримається на своєму місці".

Улюблені аромати Шерон Стоун: Chanel № 5 і Dange-Rose Blumarine.

Харчування і фітнес. Шерон стоун давно відмовилася від кофеїну, рідко вживає алкоголь, але їсть м'ясо і темний шоколад. Додає цукор у чай, Ходить на пілатес і в тренажерний зал.

Ще дуже важливо не забувати і про внутрішню красу - шукати філософію, спосіб життя або віру, які здатні гармонізувати життя. Для мене таким джерелом сили став буддизм, - говорить Шерон.

Раніше ASN розповідала, як голлівудська актриса відпочила на узбережжі Атлантичного океану. Актриса купалася і засмагала, намагаючись не помічати папараці. На пляж Стоун прийшла в закритому чорному купальнику, який підкреслював її відмінну фігуру.

Читайте АСН в Google News