Продавець курятини Косюк заливався дорогим шампанським у Куршевелі

05.03.2018, 17:05

Один з найбагатших бізнесменів України, власник підприємства "Миронівський хлібопродукт" і однієї з найбільш поширених торгових марок курятини, яка, до слова, неймовірно подорожчала в минулому році, Юрій Косюк вміє відпочивати на широку ногу.

Але в мережу потрапив відеодоказ того, що українські мільярдери навіть під час війни не знають горя і не сумують. Відео опублікувала група "Євромайдан". На відео Косюк і величезна компанія, ймовірно, його знайомих в одному з ресторанів гірськолижного курорту Куршевель співає гімн України, а офіціанти виносять кошики з елітним шампанським Dom Perignon Neon. Нагадаємо, пляшка шампанського цієї марки коштує 1200 євро.

"Ура!!!!!! Куршевель наш!!!!!!!! На одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу - Courchevel 1850 в ресторані La Mangeori весь зал співає гімн України разом з простим працівником птахофабрики Юрієм Косюком і запиває це все його замовленням на Dom Peregnon по 1200 євро за пляшку (не більше 50 пляшок). Спасибі парламентаріям і уряду за мільярдні субсидії і дотації вітчизняному птахівництву. Підкорили Куршевель, підкоримо і Сейшели. Слава Україні!!!" - саркастично підписали скандальне відео.

Нагадаємо, неодноразово виникали скандали з приводу того, що саме холдинг Косюка є найбільшим одержувачем державних дотацій - безоплатної та безповоротної суми з бюджету.

Читайте АСН в Google News