У Житомирі затримали злочинця-іноземця, який перебував у розшуку Інтерполу

02.02.2018, 13:40

У Житомирі було затримано громадянина однієї з країн Закавказзя, який перебував у міжнародному розшуку Інтерполу за вбивство. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

За інформацією правоохоронців, кримінальний елемент мав статус "наглядача" щодо однієї з виправних установ обласного центру. В кінці весни 2016 року в розважальному закладі Житомира він застрелив представника конкуруючого угрупування і довго переховувався в тимчасово окупованому Севастополі.

Пізніше на території РФ він був оголошений у міжнародний розшук. В кінці січня зловмисник отримав гарантії «безпеки» від одного з авторитетних «злодіїв у законі». В обхід встановлених пунктів пропуску він повернувся з країни-агресора в Житомир, де планував перерозподілити сфери впливу серед діаспор вихідців з країн Кавказького регіону.

Оперативники СБ України затримали зловмисника в обласному центрі на автостоянці біля торгово-розважального центру. У злочинця вилучили наркотики і 2 пістолети з патронами. Зараз іноземець утримується під вартою.

Читайте АСН в Google News