Машину журналіста підірвали в Сомалі

11.12.2017, 23:30

Сомалійський тележурналіст загинув через вибух бомби, прикріпленої до його автомобіля, недалеко від свого будинку в Могадішо. Про це повідомляє місцеве видання Somali Update з посиланням на його колег і членів сім'ї.

Як повідомляє видання, 30-річний Мохамед Ібрагім Гаабоу, журналіст британського телеканалу Kalsan TV їхав на машині, коли під його сидінням здетонувала бомба.

for a #London-based privately-owned Kalsan TV, was driving his car when the bomb went off beneath his seat in Wadajir #Mogadishu #Somalia @pressfreedom @CPJAfrica @panafricannet @CJFE @RSF_en @UNESCO @IFJGlobal https://t.co/SZCffG4PNJ pic.twitter.com/06xZUzxSJN

"Наш колега Мохамед Ібрагім Гаабоу загинув від сильних травм через бомбу, яка спрацювала під сидінням автомобіля", — зазначили колеги. Відзначається, що він помер в лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Мальті 16 жовтня в результаті вибуху авто загинула 53-річна журналістка Дафне Каруана Галісія, що розслідувала корупційні злочини в рамках проекту Panama Papers. До її машини причепили бомбу.

Читайте АСН в Google News