«Ворскла» в меншості здобула перемогу над «Маріуполем»

25.11.2017, 22:07

У суботу, 25 листопада, «Ворскла» в 17-му турі прем'єр-ліги України в гостях обіграла «Маріуполь». Єдиний м'яч на 79-й хвилині, коли «Ворскла» вже грала в меншості, забив В'ячеслав Шарпар.

Гості не перемагали в чемпіонаті п'ять матчів поспіль і все йшло до того, що три очки вислизнуть від команди Василя Сачка і цього разу, на 55-й хвилині хавбек «Ворскли» Олександр Скляр отримав другу жовту картку і був видалений з поля. Однак «Маріуполь» не тільки не скористався своєю чисельною перевагою, але ще й пропустив.

Тепер «Ворскла» з 25 очками зрівнялася з «Олімпіком», який йде в турнірній таблиці на третьому місці, «Маріуполь» же залишився поза топ-6.

Півзахисник «Ворскли» В'ячеслав Шарпар поділився емоціями після перемоги над «Маріуполем». «Ця гра була за шість очок. Всі хочуть потрапити до першої шістки, вони хотіли перемогти, але ми ще сильніше хотіли. Тим більше, нас сильно зачепили слова керівників «Маріуполя», що річка їм по коліно, а вони сьогодні потонули в цій річці», - заявив В'ячеслав Шарпар.

Читайте АСН в Google News