«Миротворець» попереджає про можливі вбивства журналістів

24.11.2017, 09:12

Спецслужби країни-агресора планують спецоперацію, в рамках якої може бути показово убитий журналіст, прізвище якого є в «Чистилищі» сайту «Миротворець». Про це заявив керівник «Миротворця» Роман Зайцев, передають «Факти».

Коментуючи заяву МЗС РФ до Держдепу США з вимогою закрити сайт «Миротворець», сервери якого знаходяться в Америці, Зайцев сказав: «Ми розглядаємо цю акцію з використанням МЗС, як одну з ланок запланованої спецслужбами Росії якоїсь операції. Наприклад, в її рамках буде показово убитий або побитий який-небудь журналіст, який в даний момент знаходиться в «Чистилищі» «Миротворця».

За словами Зайцева, журналіст може постраждати, нібито порушник держкордону України, або як пособник терористів, або звичайний кремлівський пропагандист. «І після того, як буде покалічений або ліквідований якийсь представник ЗМІ, Росія вийде з новою заявою:« Ми ж вас попереджали, що «Миротворець» — це сайт-вбивця », — підкреслив глава сайту.

Зайцев уточнив, що мета керівництва РФ — знищити дуже небезпечний для них ресурс. «Користуючись нагодою, від імені центру «Миротворець» звертаюся до всіх журналістів, чиї прізвища є в «Чистилищі»: будьте дуже обережні. Я говорю про це цілком серйозно і відповідально. У російських спецслужб планок немає, в Кремля, загнаного в кут, — теж», — додав він.

Читайте АСН в Google News