Кривава доба в АТО: загинули 5 українських військових, ще 4 були поранені

24.11.2017, 07:38

За добу 23 листопада в зоні проведення АТО на Донбасі загинули 5 українських військових, ще 4 отримали поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що найбільш гаряче протистояння з російськими терористами сталося на Луганському напрямку, на підступах до Кримського. Там близько 8 годин тривав бій, були знищені 4 бойовики і 5 поранені. Однак саме тут були найбільші втрати в рядах ВСУ за добу: загинули 4 українських солдата, 2 отримали поранення.

Біля Кримського терористи застосували 82-мм міномети, великокаліберні кулемети. На Світлодарській дузі під гранатометний вогонь потрапили захисники Луганського. На Донецькому напрямку бойовики стріляли з гранатометів і стрілецької зброї поблизу Павлополя і Водяного.

Нагадаємо, 21 листопада президент України Петро Порошенко скликав позачергове засідання Військового кабінету Ради національної безпеки і оборони України через загострення ситуації на окупованих територіях Луганської та Донецької областей.

Читайте АСН в Google News