«Міністр ЛНР» просить Путіна врятувати їх від Плотницького

11.11.2017, 16:58

В окупованому Луганську так звана «еліта» продовжує серйозно конфліктувати один з одним і ділити владу. Про це повідомив український журналіст Денис Казанський.

«Після того як ватажок «ЛНР» Плотницький виселив з віджатого будинку так званого «міністра МВС ЛНР» Ігоря Корнета і показав це піар-шоу на телеканалі, проти Плотницького ополчилися й інші «міністри ЛНР», що зайняли сторону Ігоря Корнета. «Міністр сільського господарства» Руслан Сороковенко навіть записав відеозвернення, в якому звинуватив ватажка Плотницького у фальсифікації спроби держперевороту», - написав Денис Казанський.

У своєму відеозверненні Сороковенко розповідає, що в 2014 році за час служби в «народній міліції» накопичив велику кількість зброї і боєприпасів, які зберігав у схованках. У 2016 році Ігор Плотницький змусив його здати весь цей арсенал, а потім цю зброю підкинули опонентам Плотницького - Ципкалову і Кисельову, яких звинуватили в спробі державного перевороту.

Денис Казанський нагадує, що Ципкалов був забитий до смерті на підвалі, а люди Плотницького потім розповіли, що він скоїв суїцид. «Але найсмішніше в цьому те, що «міністр» звертається до президента Росії і до російських правоохоронців. легенда про «їх там немає» руйнується на очах. Коли над «міністрами» навис караючий меч Венедиктовича, їм уже не до конспірації», - зазначає Казанський.

Читайте АСН в Google News