Випадково: Республіканський сенатор лайкнув порно-відео в Twitter

13.09.2017, 14:21

В понеділок увечері користувачі соціальної мережі Twitter почали писати про те, що останнім лайком на сторінці республіканського сенатора Теда Круза було порнографічне відео. 2-хвилинний порно-ролик був опублікований на сторінці під назвою Sexuall Posts, повідомляє The BuzzFeed.

Протягом декількох годин лайк Круза був видалений. У вівторок вранці старший радник Круза Кетрін Фрейзер повідомила, що «образливий твіт, опублікований на обліковому записі @tedcruz був видалений співробітниками офісу і про нього повідомили команді підтримки Twitter». Пізніше у вівторок сам Тед Круз заявив журналістам: «У моїй команді є люди, які мають доступ до облікового запису, і, здається, хтось випадково натиснув на кнопку».

Він зазначив, що це «кадрове питання» і його команда «розбирається з ним». Інтернет швидко звернув увагу і висловив шок, що консервативний республіканець з Техасу - чи хтось з доступом до його офіційній сторінці в Twitter - мабуть, дивився порно-ролик. Відповіді в соціальній мережі були переважно комічні. «Цікаво, яке виправдання вибере Тед Круз? Зламали? Випадковість? Складно тримати телефон «другий» рукою?».

«Будь ласка, не змушуйте мене думати про переваги Теда Круза в порно». Навіть колишній однокурсник Круза по коледжу висловився щодо цього: «А тепер уявіть, як Тед займається тим же на нижній полиці двох'ярусного ліжка». Популярний американський актор Зак Брафф написав: «Тед Круз скаже, що це витівки негідника - штатного співробітника, але...». Акаунт Sexuall Posts також відреагував на новину: «Спасибі за перегляд, Теде! Голосуйте за нас у 2020 році».

Читайте АСН в Google News