Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut розробив рожевий шоколад, який представлений як четвертий тип шоколаду поряд з гірким, молочним і білим. Про це йдеться в повідомленні компанії, передає Інтерфакс-Україна.
"Новий шоколад володіє насиченим смаком і характерним рожевим відтінком", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляється, шоколад виготовляють з какао-бобів сорту Ruby без додавання у нього барвників і смакових домішок. Технологію виробництва рожевого шоколаду розробили в науково дослідному центрі компанії в Парижі і Брюсселі.
Останнього разу подібну інновацію представляла компанія Nestle, яка 80 років тому випустила у продаж білий шоколад.
Читайте також: Що потрібно їсти влітку, щоб почуватися на всі 100%. Поради від відомого австрійського дієтолога