Через збій у системі реєстрації зупинилася робота аеропортів Гітроу та Гатвік

02.08.2017, 13:47

У Лондоні зупинилася робота аеропортів Гітроу та Гатвік через збій в електронній системі реєстрації. Клієнти британської авіакомпанії British Airways сьогодні вранці пишуть у соціальних мережах про «повному хаосі» в аеропортах Гітроу та Гатвік. Авіакомпанія вибачилася перед пасажирами і пояснила, що стався збій в електронній системі реєстрації, повідомляє The Telegraph..

Представник компанії сказав, що проблема вирішена і персонал аеропорту працює «не покладаючи рук», щоб допомогти клієнтам. Деякі пасажири пишуть, що в Терміналі 5 відбувається «справжня бійня». Більшість туристів були змушені чекати в чергах по чотири години, це у багатьох випадках довше, ніж сам переліт. Черги розтягнулися на сотні метрів і деякі пасажири не встигають сісти в літак.

Ця проблема лише погіршила становище пасажирів, яким належать тривалі затримки в європейських аеропортах через жорсткість прикордонних перевірок. Йдеться про можливі затримки в аеропортах по всій Європі, включаючи Мадрид, Пальма-де-Майорка, Лісабон, Ліон, Париж, Мілан і Брюссель.

Всього кілька місяців тому вже стався подібний збій, в результаті якого 75 000 пасажирів не змогли покинути аеропорти. Глава компанії-засновника IAG Віллі Волш сказав, що розслідування подій триває і зазначив, що подібні ситуації псують імідж компанії.

Читайте АСН в Google News