Найдорожча і найсмачніша частина меню японської кухні сашимі з сирою рибою може бути ще і смертельною. Dailymail розповідає історію китайця з провінції Гуанчьжоу, який звернувся до лікарів зі скаргами на свербіж шкіри і біль у шлунку. Рентген показав, що все тіло пацієнта заражено паразитами стрічкового глиста.
Люди інфікуються стрічковими хробаками, вживаючи сиру рибу, заражену його личинками. Оскільки суші не варять, то личинки залишаються життєздатними і без проблем освоюються вже і в організмі людини. Найжахливіше те, що стрічковий черв'як дуже швидко росте всередині кишечника, досягаючи довжини до 15 метрів протягом декількох тижнів. Він може жити в організмі людини протягом багатьох років і залишатися непоміченим.