У четвер Рада розгляне постанову про зняття недоторканності з депутатів

11.07.2017, 10:54

Рада розгляне постанову про розгляд подань на зняття недоторканності з нардепів у четвер. Про це в інтерв'ю журналістам перед ранковим засіданням парламенту заявив заступник глави фракції БПП Олексій Гончаренко, передає кореспондент ASN.

"Питання недоторканності, швидше за все, буде розглядатися в четвер. Адже кожне подання - це година-півтори. А у нас шість подань Генпрокурора на зняття недоторканності з нардепів", - заявив він.

Гончаренко додав, що сьогодні, згідно з регламентом, на розгляд парламенту буде винесено проект постанови про розгляд подань про зняття недоторканності в четвер. В іншому випадку, за його словами, перші подання Рада повинна буде розглянути вже сьогодні. Але це, за його оцінками, недоцільно. І тому краще розглянути всі подання в четвер.

На уточнююче запитання про голосування за зняття недоторканності з колег, він зазначив: "Я особисто голосуватиму позитивно за всіма поданнями на зняття недоторканності... Для мене немає сенсу навіть читати подання, нехай вони йдуть до суду і доводять там свою невинуватість", - закликав він.

Читайте АСН в Google News