counter
Архів Повернутись назад 24 Серпня 2016
24 Серпня
За кордоном Глава КНР: Китай поважає територіальну цілісність України Глава Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін привітав Президента України Петра Порошенка і український народ з Днем Незалежності. Про це повідомили в прес-службі Президента України. Сі Цзіньпін підкреслив, що в останні роки дружні відносини між Китаєм і Україною зберігають здоровий і сталий розвиток, співпраця в різних галузях просувається впевненими кроками. «Приділяю велику увагу розвитку китайсько-українських відносин, готовий спільно з Вами докладати зусиль до подальшого просування двосторонніх відносин і досягнення великих реальних результатів у співпраці між Китаєм і Україною в усіх напрямах на благо двох країн і їхніх народів», - йдеться в привітанні. Глава КНР побажав Україні і українському народові процвітання, могутності і щастя, а Президенту - здоров'я і благополуччя.
Суспільство оформление ленты  Центр Києва перекрито. Тривають останні приготування до параду (оновлюється) Майдан Незалежності, Хрещатик і прилеглі вулиці в центрі Києва перекрито для руху з 7:30. Проїжджа частина Хрещатика, де скоро пройде святковий парад, оточена правоохоронцями, передає кореспондент АСН. Охочі подивитися парад на власні очі, збираються в центрі столиці з восьмої години ранку. Також триває підготовка до параду. Військові музиканти репетирують біля Українського дому. Зараз у столиці України дощова погода. Громадяни проходять на Майдан через металошукачі. Представники УДО і поліції здійснюють також поверхневий огляд речей. Тим часом Хрещатиком крокують "коробки" військових, проводячи підготовку до параду, який почнеться за годину. Пропускні рамки також обладнані мініатюрними камерами спостереження, приєднаними до ноутбуків. Можливо, правоохоронці ще й фіксують на відео всіх глядачів параду. фото: АСН  
Політика Ворог прорахував усе, крім патріотизму і сили духу українців, - міністр оборони України привітав співвітчизників зі святом Міністр оборони України Степан Полторак привітав військо і співвітчизників з Днем Незалежності України. «Два з половиною роки тому противник почав агресію проти нашої країни, він прорахував усе: слабку економіку, неукомплектованість армії, непідготовлений особовий склад, відсутність запасів і забезпечення. Не зміг він тільки прорахувати патріотизм українців, силу духу, волю і прагнення до незалежності. Добровольці, волонтери, вся Україна піднялася на захист своєї територіальної цілісності. Тисячі українців віддали життя заради свободи. Армія за короткий термін стала іншою: вона набула бойових можливостей, були сформовані нові органи військового управління, створені Сили спеціальних операцій, відновлюються Військово-морські сили, набирають потужності Повітряні сили, проведено стратегічне оборонне планування», - сказав Полторак в привітанні. Також міністр заявив, що Міністерство оборони розпочало активну фазу реформування, відповідно до стандартів і принципів НАТО, починаючи від підготовки військ, закінчуючи забезпеченням. «Зараз професіоналізація армії перебуває на високому рівні. Тільки цього року понад 45 тисяч українців прийшли на контрактну службу. Я пишаюся такою армією, бо вона здатна захистити Україну! Для мене честь бути міністром оборони такого війська!» - заявив міністр.
Політика оформление ленты  Я вражений досягненнями країни після Революції Гідності - Керрі привітав Україну з Днем Незалежності Державний секретар США Джон Керрі від імені президента Обами і американського народу, привітав народ України з 25-ю річницею Незалежності, йдеться в повідомленні на сайті держсекретаря. «Під час мого останнього візиту до Києва я був дуже вражений досягненнями країни після Революції Гідності. Попри агресію Росії на сході України і незаконну окупацію Криму ви багато працювали, щоб побудувати сильні й ефективні політичні, економічні та культурні інститути. Сьогодні ми відзначаємо не лише чверть століття вашої Незалежності, а й плідного партнерства між нашими країнами, заснованого на нашій спільній прихильності свободі і верховенству закону», - заявив Керрі. Сполучені Штати будуть підтримувати Україну і сприяти зміцненню демократії, також ідеться в повідомленні. «Разом із нашими європейськими партнерами ми будемо домагатися повного виконання Мінських угод, щоб покласти край агресії Росії на Донбасі і повернути міжнародний кордон під контроль України. Ми як і раніше наполягаємо на незаконності спроби приєднати Крим до Росії. Цього особливого дня ми вітаємо вас і бажаємо вам миру, процвітання», - зазначив Джон Керрі.
Політика Слідком Росії порушив кримінальну справу проти міністра оборони України Полторака і низки високопоставлених військовослужбовців української армії У Слідчому комітеті Російської Федерації заявили, що порушили кримінальну справу проти низки українських військових керівників. «У рамках розслідування встановлено, що Угода Тристоронньої контактної групи (Україна, Донецька народна республіка, Луганська народна республіка) про припинення з 15 лютого 2015 року режиму вогню в окремих районах Донецької і Луганської областей, відвід важких озброєнь в минулому періоді 2016 року неодноразово порушувалася української стороною. Зокрема, військовослужбовцями Національної гвардії України і Збройних сил України періодично здійснювалися прицільні артилерійські обстріли об'єктів цивільної інфраструктури, які не є військовими цілями на зазначених територіях, із застосуванням важких видів озброєння, що мають високі вражаючі властивості», - стверджують російські слідчі. Також наводять статистику, що «в результаті артилерійського обстрілу частково і повністю зруйновано понад 183 об'єктів цивільної інфраструктури і життєзабезпечення південного сходу України, загинуло 7 цивільних осіб, 74 - заподіяно шкоду здоров'ю різного ступеня тяжкості, зокрема 7 неповнолітнім». «Слідством отримано достатньо даних, що протиправні дії щодо цивільного населення відбувалися за наказом вищого військового керівництва України - Міністра оборони України Степана Полторака, начальника Генерального штабу Міністерства оборони України Віктора Муженка, колишнього командира Сухопутних військ Збройних сил України Анатолія Пушнякова, чинного командира Сухопутних військ Збройних сил України Сергія Попка, командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова. Щодо них порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 356 КК РФ (застосування заборонених засобів і методів ведення війни)», - стверджують російські слідчі. Нагадаємо, Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у військових діях проти України підозрюються 39 громадян Росії. ГПУ повідомила про підозру міністру оборони РФ Сергію Шойгу і ще 17 російським високопоставленим чиновникам. На думку відомства, дії підозрюваних призвели до загибелі не менше 2 263 і поранень не менше 8 394 військових ЗСУ та інших військових формувань, а також матеріальних збитків у вигляді знищення військової техніки, озброєння та іншого військового майна на суму 1,3 трлн грн.
Суспільство оформление ленты  Президент присвоїв звання Героя України десантникам Андрію Ковальчуку та Валерію Чибінєєву Президент Петро Порошенко присвоїв звання Героя України двом військовослужбовцям. Він вручив їм нагороди під час військового параду з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, говориться на сайті глави держави. Звання Героя України з врученням ордена «Золота зірка» було присвоєно полковнику, начальнику штабу - першому заступнику командувача високомобільних десантних військ Збройних Сил Андрію Ковальчуку і капітану, командиру роти снайперів 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ ЗСУ Валерію Чібінєєву. Крім того, під час параду Порошенко присвоїв військове звання генерал-майора полковнику Ігорю Гордійчуку, начальнику Київського військового ліцею ім. Івана Богуна (звання Героя України він отримав у жовтні 2015 року). Ще два звання Героя України з врученням ордену «Золота зірка» присвоєно посмертно солдату Ігорю Брановицькому і капітану Сергію Колодію указами Президента №349-350. Вони відзначені нагородами за особисту мужність, героїзм, вірність військовій присязі, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Також Порошенко вручив нові бойові прапори військовим підрозділам під час військового параду з нагоди Дня Незалежності.
Політика За Незалежність загинуло 2504 наших воїни. Повік не забудем і не пробачимо ніколи - Президент Президент Петро Порошенко під час військового параду до 25-ї річниці Незалежності привітав зі святом українських патріотів в анексованому Криму і на окупованому Донбасі. «Дорогі мої, ми вас любимо і ми про вас пам'ятаємо і наполегливо боремося за ваше повернення в Україну. І наголошую – робимо це політико-дипломатичним шляхом тому, що думаємо про вас. Це Кремль сприймає землю українського Донбасу як театр бойових дій, а мешканців регіону – як гарматне м’ясо для задоволення своїх імперських амбіцій. А для нас ви – наші, рідні, близькі, тимчасово розлучені зі своєю українською родиною. Родиною, яка обов’язково об’єднається і зустрінеться разом за святковим столом», - наголосив Петро Порошенко, повідомляє сайт глави держави. Глава держави зазначив, що Верховна Рада в 1991 році ухвалила мудре рішення щодо проведення референдуму про незалежність. «Від початку російської агресії проти України в лютому 2014 року українці кожного дня активно голосують за єдину, незалежну, соборну, унітарну, демократичну, європейську Україну. Зовнішня загроза прискорила процес формування сучасної української політичної нації на засадах громадянського патріотизму», - підкреслив Президент та наголосив, що українці, етнічні росіяни, кримські татари та інші етноси міцно стоять на позиціях українського патріотизму і пліч-о-пліч захищають Українську державу зі зброєю в руках. «Історія нам ніколи не пробачить, якщо ми не використаємо цей момент єднання, щоб назавжди зарубцювалися ті рани, яких завдали  суспільству політикани, штучно розколюючи суспільство», - підкреслив Президент. За словами глави держави, гарантом втілення планів про європейське майбутнє для України виступають ЗСУ. «Озираючись назад на понад два роки війни, можна впевнено стверджувати, що ворогу не вдалося реалізувати жодної стратегічної задачі, і він не зміг поставити Україну на коліна. За це і загинуло 2504 наших воїни. Ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України», - зазначив Петро Порошенко. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять українських воїнів і мирних громадян України, які загинули у війні, що розв'язав російський агресор. «Повік не забудемо і не пробачимо ніколи», - сказав Президент.
Політика оформление ленты  Відбулася зустріч президентів України та Польщі Президент Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, який перебуває з візитом в Україні. Дуда був єдиним іноземним Президентом, який відвідав військовий парад до Дня Незалежності України, передає кореспондент АСН. Після зустрічі Президентів «тет-а-тет» відбулися переговори української та польської делегацій в розширеному складі. За результатами зустрічей Президент України і Президент Республіки Польща зробили заяви для представників засобів масової інформації. Перш за все вони заявили, що Україна і Польща будуть докладати всіх зусиль для врегулювання історичних питань. "Щодо історичних сторінок нашої історії. Моя позиція є абсолютно твердою: ні в якому разі цей діалог не має працювати на користь третьої країни. Будь-яке ускладнення стосунків, від цього не виграють ні поляки, ні українці. Наша позиція, її політики вже сказали - ми пробачаємо і просимо пробачення. Ми маємо знайти ту концепцію, яка задовольняє обидві країни. А історичні питання - залишити історикам", - сказав Петро Порошенко. Він зауважив, що українсько-польський діалог має будуватися на основі поєднання і порозуміння народів, зокрема і базуючись на спільній заяві президентів України і Польщі від 27 травня 1997 року. "Українська сторона готова до відвертого і конструктивного діалогу з питань трагічних сторінок нашої спільної історії. І я впевнений у тому, що це порозуміння найближчим часом ми знайдемо", - зазначив Президент України. Також країни підтвердили подальше партнерство і солідарність в євроінтеграційних прагненнях України. Дуда в свою чергу запросив Порошенка в грудні відвідати з візитом його країну. фото: АСН
Суспільство оформление ленты  Найцікавіші моменти параду до Дня Незалежності України Парад до Дня Незалежності відкрили за традицією наймолодші учасники - ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна. У параді взяли участь близько 4000 військових, які до всього іншого продемонстрували і нову парадну форму. Після проходження стройових розрахунків на Хрещатик виїхала техніка. Парад військової техніки до Дня Незалежності відкрила зведена рота українських танків "Булат". Вперше "Булат" продемонстрували українцям рівно 17 років тому, теж під час параду до Дня Незалежності. Основне озброєння броненосця - гладкоствольна 125-міліметрова гармата. 36 кумулятивних і осколково-фугасних пострілів - його основний боєкомплект. А ще є керована ракета "Комбат" і два кулемети: спарений - 7,62 і великокаліберний - зенітний. Також під час параду була продемонстрована військова новинка - бронетранспортер "Дозор-Б", який цього року взяли на озброєння. Випускають бронетранспортер на Львівському бронетанковому заводі. Другою новинкою став броньований багатоцільовий автомобіль "Хаммер" від американського уряду. Також у параді взяли участь бронеавтомобіль "Спартан", самохідна гусенична гармата калібру 203 мм - 2С7 "Піон", системи залпового вогню "Град", установки "Смерч" і тактичний ракетний комплекс "Точка У". Читайте також: Президент присвоїв звання Героя України десантникам Андрію Ковальчуку та Валерію Чібінєєву        
За кордоном оформление ленты  «Щит Євфрату»: Туреччина розпочала наземну операцію в Сирії Як повідомляє агентство Анадолу з посиланням на представників збройних сил, армія Туреччини почала наземну операцію на півночі Сирії, що отримала кодову назву «Щит Євфрату». Як повідомляють представники ЗС Туреччини, ця операція проводиться з метою «забезпечення безпеки державного кордону та надання підтримки Силам міжнародної коаліції в межах боротьби з терористичною організацією ДАЄШ (ІДІЛ. - Прим. АСН)». Також повідомляється, що літаки F-16 ВПС Туреччини в межах операції на півночі Сирії продовжують завдавати ударів по виявлених цілях у районах Кеклідже і Джераблус. Згідно з повідомленням, ВПС Туреччини в районі 7:50 точними ударами на півночі Сирії було знищено 11 із 12 виявлених цілей. Відзначається, що в межах військової операції, починаючи з 5:45, завдано 224 удари з гармат і реактивних систем залпового вогню по 63 цілях на півночі Сирії.
Порошенко подякував Дуді за допомогу у боротьбі з російською агресією Петро Порошенко під час зустрічі у Києві подякував Президенту Польщі Анджею Дуді за підтримку в боротьбі з російською агресією, повідомляє кореспондент АСН. "Я хочу нагадати всім, що Польща була державою, яка першою визнала українську незалежність. Сьогодні я маю всі підстави подякувати за тверду позицію наших польських партнерів і Європейського Союзу і щодо російської агресії проти України, і щодо анексії Криму, і щодо суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави. Ми дуже цінуємо рішення Польщі і ЄС щодо політики санкцій проти агресора і в частині Криму, і в частині російської агресії на Сході. Впевнений, що коли ми говоримо, що ситуація має бути вирішена виключно політико-правовим шляхом, то саме така координація і є максимально ефективним кроком",- сказав Петро Порошенко.
Події оформление ленты  СБУ затримала одного з керівників Херсонської поліції за «кришування» незаконної торгівлі Працівники Служби безпеки України викрили у хабарництві заступника начальника одного з райвідділів управління Національної поліції в Херсонській області, повідомляє СБУ на своїй сторінці у соцмережі. Правоохоронці встановили, що поліцейський протягом кількох місяців збирав «данину» з нелегальних торгівців у курортному райцентрі. Залежно від обсягів виручки сума хабарів становила від однієї до чотирьох тисяч гривень щомісяця. За попередньою інформацією, капітан поліції контролював 15-20 незаконних торговельних точок. Працівники спецслужби спільно з прокуратурою затримали поліцейського у робочому кабінеті після отримання чергового хабара у розмірі чотирьох тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.
Політика оформление ленты  Північна Корея порушила резолюцію Радбезу ООН Увечері о 5:30 за місцевим часом 23 серпня 2016 року Північна Корея здійснила запуск балістичної ракети з підводного човна, повідомляє агенство Araring News, що є порушенням Пхеньяном резолюції Ради Беопасності ООН, яка забороняє Північній Кореї проводити такі випробування. Запущена в Японському морі ракета пролетіла 500 кілометрів і впала, подолавши 80 кілометрів зони ідентифікації ППО Японії. Військові Південної Кореї впевнені, що цей запуск є збройним протестом Північної Кореї проти спільних навчань збройних сил Південної Кореї і США, що  зараз тривають. Як раніше повідомляла АСН, Північна Корея в понеділок, 22 серпня, пригрозила завдати «попереджувального ядерного удару» по Південній Кореї і США. Сеул і Вашингтон продовжують наполягати на тому, що навчання носять виключно оборонний характер. Японський уряд розглядає чергові балістичні випробування КНДР як загрозу безпеці Японії і всього регіону. Токіо висловило Північній Кореї рішучий протест. Нагадаємо, що найдальшим із запусків балістичних ракет Північної Кореї є запуск від 3 серпня, коли їхня ракета подолала майже 1000 кілометрів, упавши за 250 кіломеітрів від узбережжя Японії, що є територією виключної економічної зони Країни вранішнього сонця. Фото и видео материалы из архива Центрального телевидения Северной Кореи.
Суспільство оформление ленты  «Товарищ москаль, на Украину шуток не скаль». Хронологія найбільшого військового параду в Києві На Хрещатику задовго до початку параду з нагоди 25-ї річниці Незалежності України шикуються військові, а місця на тротуарі займають глядачі. Одні - в новій парадній формі, інші - у вишиванках. Ближче до десятої ранку в центрі Києва з'являються воєначальники - міністр оборони Степан Полторак і командир Сухопутних військ України генерал-лейтенант Сергій Попко. Вони проїжджають Хрещатиком не на «Чайках», як було раніше, а на автомобілях «Хаммер» із маленькими жовто-синіми прапорцями. Машини під'їжджають до центральної трибуни. З протилежного боку на Майдан під'їжджає авто Верховного Головнокомандувача України Петра Порошенка. Його зустрічає начальник Генштабу Віктор Муженко. Порошенко йде до центральної трибуни. Над Майданом піднімають Державний Прапор під звуки Національного Гімну. Гімн співає весь Майдан і Хрещатик - і учасники параду і глядачі. Єдиний іноземний президент на параді - Президент Польщі Анджей Дуда. Цей факт не випадковий - Польща була першою країною, яка визнала незалежність України 2 грудня 1991 року. Міністр оборони Степан Полтарак об'їжджає стрункі ряди, вітаючи морських піхотинців і десантників, прикордонників і танкістів, моряків і спецназівців, поліцейських і нацгвардійців із Днем Незалежності України. Перед міністром оборони в струнких рядах - і курсанти військових вишів, і учасники бойових дій - добровольці і резервісти. Степан Полторак доповідає Президенту Петру Порошенку, що військові готові до проведення параду. Головнокомандувач армії бере слово. Звертається і до військових, і до священнослужителів, і до Президента Дуди, і до гостей. Говорить просто і без пафосу. Його промова не характерна для спічів з такої нагоди. У словах багато суму і гордості. Президент критикує нерішучість політичних еліт, які не беруть участі в захисті країни, констатує «заплутаність у стрілках багатовекторності» і «бажання всидіти на двох стільцях». «Ворогові України не вдалося реалізувати жодного стратегічного завдання і поставити Україну на коліна. За це свої життя віддали 2504 українських воїни... Наша армія дійсно народна. Це ви, українці, купили або відновили для армії танки, БМП, бронетранспортери, зенітні комплекси і реактивні системи залпового вогню. Це волонтери першими прийшли на допомогу армії», - каже Петро Порошенко. «Головний гарант нашої безпеки - Збройні сили України. І це значно серйозніше, ніж Будапештський меморандум», - стверджує він. Порошенко обіцяє повернути Крим і Донбас. Але тільки мирним шляхом. Він вітає патріотів і на окупованій території з Днем Незалежності. А потім цитує слова класика: «Агресорові краще згадати пораду російського поета Володимира Маяковського: «Товарищ москаль, на Украину шуток не скаль». Ця фраза викликала вибух оплесків глядачів. Хвилина мовчання в пам'ять про загиблих за незалежність України. В абсолютній тиші починають лунати слова пісні «Пливе кача». Просто на Майдані двом Героям України Президент вручає «Золоті зірки». Їх отримують полковник Андрій Ковальчук і капітан Валерій Чібінєєв. А керівник Київського військового ліцею ім. Івана Богуна Ігор Гордійчук стає генерал-майором. Він відомий своїми героїчними діями під час подій на Савур-Могилі. Відбиваючись від терористів, Гордійчук отримав серйозні поранення, зокрема і в голову, проходив тривалу реабілітацію в США. До Президента він підходить сам, хоча і за допомогою двох військових, з високо піднятою головою. Далее Порошенко вручает боевые знамена. Всего таких - 36. Далі Порошенко вручає бойові прапори. Всього таких - 36. Ще кілька хвилин - і Хрещатиком підуть стрункими рядами військові. А потім почнеться найочікуваніша подія Маршу Незалежності - саме так називається військовий парад сьогодні - демонстрація техніки, яка перебуває на озброєнні української армії. Демонстрацією свого озброєння Україна хотіла показати, що їй є чим захистити себе. Першими на асфальт Хрещатика виїжджають танки Т-64 - «Булат». За ними - військові вантажівки «КрАЗ» з протитанковими гарматами «Рапіра», «Гіацинт-Б», самохідні артилерійські установки «Гвоздика» і «Піон», тактичні ракетні комплекси «Точка-У», реактивні системи залпового вогню «Град» і  «Смерч », зенітні комплекси «Оса» і «Бук-М1». Деякі з них розроблені і виготовлені в Україні, деякі - часів Союзу, але модернізовані в наш час.
Політика оформление ленты  Активісти ОУН відмовилися від ідеї повалення пам'ятника Щорсу в Києві Активісти ОУН відмовилися від знесення пам'ятника Щорсу у Києві, про це заявив біля памятника лідер ОУН Микола Коханівський, де зібралися декілька десятків активістів, передає кореспондент АСН. Коханівський повідомив, що йому телефонував радник Кличка, нардеп Дмитро Білоцерковець, а також телефонували із СБУ. Білоцерковець від імені Кличка пеперосив, що влада до цього часу не почала демонтаж Щорса, і пообіцяв, що він розпочнеться з вересня, а до листопада буде завершений. Сам пам’ятник відвезуть у музей комунізму за місто. Також слід зазначити, що по периметру Щорса охороняють кількадесят правоохоронців, але в конфлікт із ними активісти не встрявали. Нагадаємо, що два дні тому пам’ятник вбрали у риштування, які обтягнули захисною тканиною в колір Державного прапора. "Вчора і сьогодні мені телефонував пан Дмитро Білоцерковець і дуже просив не чіпати його (пам'ятник. - Ред.). Він перепросив, що раніше цим (демонтажем) вони не займалися. До початку листопада вони приберуть його в музей тоталітарного мистецтва. Я погодився на це, бо нелогічно штурмувати міліцію, коли влада намагається сама (демонтувати)",- сказав Коханівський. фото: АСН

Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів




/-0,61260509490967-/ /-pc-/
Top