counter
Архів Повернутись назад 28 Травня 2016
28 Травня
Події Біля Новотроїцького бойовики застосували «Гради» За минулу добу бойовики 40 разів відкривав вогонь по українських підрозділах. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції. Зокрема, по позиціях ЗС України в районі Новотроїцького бойовики кілька разів відкривали вогонь ыз 82-мм і 120-мм мінометів, а також уперше за останній час здійснили обстріл опорних пунктів сил АТО з реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град». На тій же ділянці лінії розмежування російсько-терористичні бандформування кілька разів били з мінометів калібру 120 мм і потужних 152-мм артилерійських систем за нашими укріплень біля селища Миколаївка. Крім того, на південь від Авдіївки бойовики обстрілювали позиції ЗСУ зі стрілецької зброї, гранатометів, а також мінометів калібру 82 мм і 120 мм. «Поблизу Зайцевого загарбники також били по опорних пунктах сил АТО з 82-мм мінометів. Наші позиції в районі Мар'їнки і Красногорівки кілька разів опинилися під ворожим вогнем зі стрілецької зброї і автоматичних станкових гранатометів», - йдеться в повідомленні. На Луганщині терористи знову відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і озброєння БМП по українських військових поблизу Станиці Луганської. На тому ж напрямі з автоматичних станкових гранатометів окупанти били по укріпленнях сил АТО неподалік Попасної. На Маріупольському напрямі підрозділи сил АТО поблизу Широкиного і Водяного були обстріляні зі стрілецької зброї і гранатометів.
Події У Києві застрелили чоловіка Учора в Солом'янському районі Києва невідомі застрелили чоловіка. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, учора о 21:50 на вулиці Івана Лепсе подружжя залишило автомобіль на стоянці і прямувало додому. У цей час до них підійшли двоє невідомих: один із них чотири рази вистрілив чоловікові в голову, інший при цьому наносив тілесні ушкодження. Потерпілого, 1978 р.н.., непритомним і його дружину, 1979 р.н.., з травмами доставили до лікарні. Згодом від отриманих поранень чоловік помер. Злочинці з місця події зникли на автомобілі. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить комплекс оперативно-розшукових і слідчих дій з метою встановлення і затримання винних осіб.
Суспільство Порошенко посилив соцзахист осіб, які доглядають за інвалідами Президент Петро Порошенко підписав Закон України №1369-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту осіб, які доглядають за дітьми-інвалідами та інвалідами I групи», ухвалений Верховною Радою України 17 травня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба глави держави. Як повідомляється, закон спрямований на посилення державної підтримки сімей, де виховуються діти-інваліди підгрупи А. Відповідно до закону, одному з батьків, прийомних батьків, батьків - вихователів дитячого будинку сімейного типу, усиновителів, опікунів, піклувальників призначається надбавка на догляд за дитиною-інвалідом підгрупи А, незалежно від факту роботи, навчання, служби. Законом також вносяться зміни в закони України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування», «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», якими до кола застрахованих осіб відноситься один з непрацюючих працездатних батьків, усиновителів, опікун, піклувальник, які фактично здійснює догляд за дитиною-інвалідом, а також непрацюючі працездатні особи, які здійснюють догляд за інвалідом I групи або за особою похилого віку, яка, за висновком медичного закладу, потребує постійного стороннього догляду або досягла 80-річного віку, якщо такі непрацюючі працездатні особи отримують допомогу, надбавку або компенсацію відповідно до законодавства. Періоди отримання цими особами надбавки пропонується зараховувати до страхового стажу і платити за них страхові внески з державного бюджету. Закон вступає в силу з 1 січня 2017 року.
оформление ленты  Блог: 
Економіка Дмитро Сушко Відсутність силового блоку у нової служби позитивно позначиться на її іміджі Відсутність силового блоку у новій служби, яка розслідує фінансові злочини, може зіграти позитивно на її іміджі. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив керуючий партнер міжнародної аудиторської компанії PSP Audit, член ради Палати податкових консультантів Дмитро Сушко. Він зазначив, що на сьогодні функції з розслідування та попередження фінансових злочинів є у п'яти відомств, серед яких головним подразником бізнесу виступає податкова міліція. «Головним аргументом критиків створення нової служби є те, що нібито відбудеться тільки зміна вивіски. Але все-таки, виходячи із заяв ініціаторів створення такого відомства, слід відзначити ставку на демілітаризацію та підбір професійних кадрів. Відсутність силового блоку у такої служби може зіграти позитивно на її іміджі, проте поки незрозуміло, за рахунок чого вдасться залучити інтелект, який буде зацікавлений працювати на благо держави, а не власної кишені», - сказав Сушко. При цьому він зазначив, що створення такої служби необхідно для того, щоб зменшити число контактів контролюючих органів із бізнесом. «Функції по боротьбі з економічними злочинами розподілені між п'ятьома відомствами, кожне з яких може контактувати з бізнесом. Скасування цього функціоналу в відомствах має зменшити число зіткнень контролюючих органів із бізнесом. Чи вийде таке об'єднання якісним, залежить від його кадрового наповнення», - резюмував експерт.
За кордоном У Сан-Дієго побилися прихильники і противники Трампа Прихильники і противники претендента на пост президента США від Республіканської партії Дональда Трампа побилися в каліфорнійському місті Сан-Дієго. Як повідомляє ВВС, Дональд Трамп відвідав місто поблизу мексиканського кордону в рамках підготовки до праймеріз в Каліфорнії. Під час своєї передвиборчої кампанії він неодноразово заявляв, що на кордоні треба побудувати стіну, щоб убезпечити себе від мігрантів. Населення Сан-Дієго на третину складається з латиноамериканців, і тисячі людей щодня легально перетинають кордон із Мексикою. «Зіткнення відбулися після того, як прихильники Трампа почали розходитися з центральної площі, де проходив мітинг, і зіткнулися з противниками Трампа на вулицях в центральній частині міста. Міська поліція зажадала від учасників зіткнень розійтися, однак правоохоронців не послухалися. Поліція Сан-Дієго повідомила в Twitter про 35 затриманих», - йдеться в повідомленні.
Політика У НАБУ передано «чорну бухгалтерію» Партії регіонів Колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак передав Національному антикорупційному бюро документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівки ряду колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників. Про це Трепак заявив в інтерв'ю ZN.UA. Йдеться про так звану «чорну бухгалтерію» Партії регіонів із загальними виплатами на суму близько 2 млрд дол. «Це - великий масив документів, які підтверджують тотальну корумпованість влади. Значна частина цих матеріалів - «комірна книга» корупційних виплат, які систематично здійснювалися за рахунок «общака» або «чорної каси» Партії регіонів. Уперше в поле зору правоохоронних органів потрапляє масив матеріалів, які стосуються не одного чи кількох злочинів, а системної, багаторічної корупційної діяльності організованої структури, яка діяла на базі відомої політичної партії і мала на меті незаконне захоплення влади і її протиправне використання», - сказав Трепак. За словами Трепака, в матеріалах згадуються посадові особи найвищого рівня, однак він відмовився називати їхні імена і прізвища. У свою чергу глава НАБУ Артем Ситник підтвердив, що в його відомство надійшли зазначені документи.
Економіка Близько 10 компаній зацікавлено у приватизації ОПЗ У переговорах про приватизацію Одеського припортового заводу беруть участь близько десяти компаній. Про це в інтерв'ю «Аналітичній службі новин» (АСН) заявив голова Фонду держмайна Ігор Білоус. За його словами, ще кілька днів тому таких компаній було чотири-п'ять, проте ще з п'ятьма переговори активізувалися після того, як КМУ погодив стартову ціну і умови продажу. Читайте також: З сайту Кабміну пропало розпорядження про приватизацію ОПЗ, нібито через «помилки в тексті» (документ) «Багато компаній не вірили в серйозність наших намірів через зволікання з прийняттям рішення, проблем з мікро- і макро-, а тому не хотіли втрачати час на спілкування і вивчення питання. Але зараз, коли частину проблеми знівельовано, інтерес посилився. І це не дивно. Адже таких продажів у світі практично немає», - сказав Білоус.
Політика Турчинов: Путін перейшов до публічного шантажу України Президент Росії Володимир Путін перейшов до публічного шантажу України, заявивши, що стрілянина на Донбасі не припиниться, поки не буде змінено Конституцію і амністовано терористів. Про це заявив Секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба РНБО. «Взявши на себе відповідальність за порушення режиму припинення вогню і порушення Мінських угод, Путін публічно пригрозив Україні продовженням військових провокацій, поки не буде реалізовано московський сценарій розчленування України», - заявив Турчинов. За його словами, тим самим Москва продемонструвала, що не збирається виконувати Мінські мирні угоди, першими пунктами в яких є припинення вогню, виведення російських військ із нашої території і відновлення контролю над східним кордоном. Читайте також: Путін розповів, як можна врегулювати ситуацію на Донбасі «Однак Путін планує і надалі проливати українську кров, знищуючи незалежність України. Це цинічна публічна позиція, яка вже не приховується московськими керівниками», - зазначив Секретар РНБО, додавши, що після таких заяв не повинно залишитися жодних ілюзій щодо добровільного виходу Росії з окупованих територій і припинення військової агресії проти України. Турчинов підкреслив, що відповіддю на таку позицію Росії має бути посилення оборонних можливостей нашої держави. «Ми повинні забезпечити необхідною зброєю та ресурсами нашу армію і зрештою прийняти рішення щодо наповнення оборонного бюджету замість порожніх дискусій у парламенті», - сказав секретар РНБО, висловивши надію, що «наші стратегічні союзники також здатні перекладати з російської однозначні погрози Путіна».
Суспільство Гарбуз: Через пункт пропуску в Станиці Луганській супермаркети Плотницького зазнають збитків Посилюючи обстріли, бойовики намагаються змусити українську сторону закрити пункт пропуску в Станиці Луганській, так як супермаркети Плотницького втрачають прибуток. Про це заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз. Як повідомляє прес-служба ЛОВЦА, близько опівночі терористи з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї обстріляли Станицю Луганську і її околиці. «Українські військові після двогодинного обстрілу терористами були змушені відкрити вогонь. У результаті обстрілу на вулиці Ломоносова, 13 біля раніше зруйнованого будинку через загоряння від обстрілів згорів сарай», - йдеться в повідомленні. «Таким чином терористи хочуть змусити українську сторону закрити єдиний в області пішохідний перехід з окупованою територією. Оскільки «народні» супермаркети ватажка бойовиків Плотницького дуже швидко почали втрачати прибуток через купівлю значно дешевших продуктів луганчанами в Станиці Луганській», - зазначив Гарбуз.
Політика Порошенко назвав ключовий пункт для виконання Мінських домовленостей Питання охорони і відновлення українського контролю над неконтрольованою ділянкою російсько-українського кордону є ключовим у виконанні Мінських домовленостей. Про це заявив Президент Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави. Порошенко також підкреслив, що російський президент може забезпечити припинення вогню, адже «вогонь відкривають солдати російської армії і їхні найманці, які діють за командою 100% російських командирів», відповідні докази надані Головним управлінням розвідки і Службою безпеки України. Порошенко зазначив, що президент країни-агресора, розповідаючи про першочерговість політичного врегулювання ситуації на Донбасі, а вже потім - припинення вогню, висловив «тільки їхнє розуміння сценарію проведення виборів під дулами путінських спецназівців». За його словами, це абсолютно не відповідає укладеними угодами.
Події оформление ленты  У Києві невідомий пограбував пункт обміну валют і поранив поліцейського У Києві невідомий чоловік пограбував пункт обміну валют, поранивши поліцейського. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, на вулиці Бульварно-Кудрявській чоловік розбив вікно у пункті обміну валют і, зробивши кілька неприцільних пострілів із пістолета, змусив працівницю віддати гроші. За словами касира, в приміщення зайшов молодик із великою сумкою на плечі, дістав молоток і розбив вікно в касу. При цьому, погрожуючи пістолетом, зловмисник змусив її віддати всі гроші. Він забрав близько 10 тис. грн і більше 1700 доларів США. Жінка описала прикмети нападника і повідомила, що у нього сильно порізана кисть лівої руки. Правоохоронці помітили чоловіка з перемотаною лівою рукою, але в іншому одязі і почали його переслідувати. На вимоги зупинитися і викинути зброю чоловік почав відстрілюватися. Одна з куль потрапила поліцейському в ногу. Зловмисник втік. Зараз життю поліцейського нічого не загрожує. Відкрито три кримінальних провадження за різними статтями Кримінального кодексу: за ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) і ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
оформление ленты  Блог: 
Економіка Сергій Таран Стратегією для уряду повинна стати дерегуляція економіки Поки немає конкретної інформації про структуру фінансової поліції, про її функції і керівництво - неможливо оцінити необхідність такого органу. Втім варто зазначити, що податкову міліцію треба однозначно розформовувати, а фінансова поліція повинна мати обмежені функції. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політолог Сергій Таран. «Нічого не зміниться, якщо просто називати один орган іншою назвою. Ми нічого не знаємо про повноваження, про те, що вони мають на увазі, коли говорять про ліквідацію одного органу задля створення іншого. Не йдеться ні про функції, ні про відповідальність, ні про обрання керівництва, ні про структуру. Це все тільки слова. Тому, поки ми не будемо мати більше інформації, коментувати нічого. Це як поліцейська місія ОБСЄ на Донбасі: одна фраза, а що за нею стоїть - кожен розуміє по-своєму. У будь-якому випадку така фінансова поліція повинна мати обмежені функції. Взагалі зараз стратегією для українського уряду має бути дерегуляція української економіки. Чим менше контролю, тим краще. Зараз відсутність свободи для українського ринку набагато серйозніша загроза, навіть ніж корупція. У будь-якому випадку новий орган повинен мати мінімум повноважень. Відпустити ринок - це повинно бути основним завданням для уряду», - розповів політолог. Таран переконаний, що попри неясність з фінансовою поліцією податкову міліцію треба однозначно розформувати. Експерт зазначає, що також треба звернути увагу на спрощення адміністрування податків. «Розформування податкової міліції навіть не обговорюється - це треба було давно зробити. Один із найважливіших напрямів - спрощення адміністрування податків. Вони у нас меншими навряд чи стануть, бо нам це МВФ не дозволить. Вони кажуть, «якщо ви знизите податки, то як будете гроші віддавати і чому ми повинні за це платити?». Але, крім того, нам ці податки потрібні на армію. Тому податки не будуть знижуватися, а от спрощення адміністрування податків має стати завданням для уряду», - підсумував Таран.
Події У Сумській області потяг збив дворічну дитину Вчора, 27 травня, в Сумській області під колесами потяга загинув дворічний хлопчик. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, на 35 кілометрі ст. Краснопілля приміський поїзд збив дитину, яка гралася на залізничних коліях. Машиніст поїзда пояснив, що, коли побачив дитину, відразу подав звуковий сигнал і натиснув на гальма, намагаючись уникнути зіткнення, проте марно. «Дорогою в лікарню в кареті «швидкої» вона померла від отриманих травм. Правоохоронці розшукали його матір. Жінці 30 років. Крім загиблого хлопчика, у неї ще двоє дітей. Будинок, де живе сім'я, міститься за 30-40 метрів від залізничного полотна», - йдеться в повідомленні. Вирішується питання про притягнення матері загиблої дитини до кримінальної відповідальності за злісне невиконання батьківських обов'язків, що спричинило за собою смерть малюка.
Суспільство оформление ленты  Ракетний катер ВМС України пройшов ходові випробування Ракетний катер «Прилуки» Військово-Морських Сил Збройних Сил України провів на рейді в Миколаєві перші ходові випробування після початку ремонту. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони. Так, корабель здійснив вихід із Миколаївського суднобудівного заводу за допомогою буксира «Зюйд». За словами заступника начальника Південної військово-морської бази, випробування катери пройшли в штатному режимі і продемонстрували готовність корабля до подальших дій. У Міноборони зазначили, що основний цикл ремонтних робіт вже завершено і тепер катер «Прилуки» очікують подальші ходові випробування. За планом ремонт повинен завершитися через місяць до початку міжнародних військових навчань «Сі Бриз 2016» в яких запланована участь катера «Прилуки».
Суспільство оформление ленты  Із зони Чорнобильської АЕС намагалися вивезти 250 кілограмів радіоактивного металу Працівники відділу поліції зони Чорнобильської АЕС спільно з військовослужбовцями Національної гвардії і прикордонниками затримали 20-річного чоловіка, який намагався вивезти 250 кілограмів радіоактивного металу. Про це повідомляє прес-служба Київського обласного управління Національної поліції. За інформацією правоохоронців, під час патрулювання було виявлено автомобіль. Як з'ясувалося, молодий чоловік намагався вивезти за межі Чорнобильської зони металобрухт вагою понад 250 кілограм без відповідного дозволу та проведення дозиметричного контролю. Працівники поліції вилучили автомобіль «Москвич» і металеві вироби, які після визначення ступеня забрудненості радіацією будуть передані на спецкомбінат. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 267-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки) Кримінального кодексу України.
Суспільство Дев'ять пляжів Києва отримали санітарні паспорти 27 травня дев'ять київських пляжів отримали необхідні санітарні паспорти. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. Як повідомили в комунальному підприємстві «Плесо», яке займається підготовкою пляжів і зон відпочинку до роботи в літній період, завдяки погодним умовам це вдалося зробити саме до святкування Дня Києва. Санітарні паспорти отримали такі пляжі: Дитячий (Дніпровський район), Венеція (Дніпровський район), Молодіжний (Дніпровський район), Передмістна Слобідка (Дніпровський район), Золотий (Дніпровський район), Центральний (Дніпровський район), Вир (Деснянський район), Вербний (Оболонський район), Пуща-Водиця (Святошинський район). У КМДА також нагадали, що на пляжах буде діяти система прапорів (статуси пляжів): зелений - купатися дозволено; жовтий - можна відпочивати на піску, заходити в воду не рекомендується; червоний - пляж закритий (відпочивати на піску і купатися категорично не рекомендується).
Суспільство Порошенко вручив «Золоту Зірку» Героя України вдові загиблого бійця АТО Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди Дня прикордонника вручив найвищу державну нагороду - орден «Золота Зірка» Героя України вдові старшого лейтенанта В'ячеслава Семенова Тамарі. Про це повідомляє прес-служба глави держави. У серпні 2014 року офіцер за власним бажанням мобілізувався і одним із перших написав рапорт про направлення в зону АТО. Під час Дебальцевської операції він командував постом «Балу», який мав стратегічне значення для оборони міста і від початку 2015 року піддавався постійним нападам із застосуванням танків, важкої артилерії, мінометів. «Вісім днів і ночей старший лейтенант Семенов командував особовим складом блокпоста «Балу» - і не просто командував, а підтримував високий бойовий дух підрозділу. Він брав на себе відповідальність, особисто очолював групу під час виконання найбільш небезпечних завдань. Під його безпосереднім керівництвом було відбито п'ять атак російських військ і проросійських бойовиків», - підкреслив Президент. Глава держави зазначив, що В'ячеслав Семенов загинув смертю героя на бойовому посту. Президент також вручив нагороди 10 військовослужбовцям Державної прикордонної служби. 17 прикордонників, які відзначилися під час виконання завдань з охорони державного кордону, отримали ордери на квартири.
Суспільство На Луганщині чиновники організували схему розкрадання лісу У Новоайдарському районі Луганської області викрито посадових осіб одного з державних лісогосподарських підприємств, які організували схему розкрадання лісоматеріалів. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, протягом 2016 року, зловживаючи службовим становищем, ділки відпускали комерсантам лісоматеріали із заниженням реальних обсягів відвантаженої продукції. «Для безперешкодного перевезення деревини чиновники також вносили завідомо недостовірні відомості в товарно-транспортні накладні», - йдеться в повідомленні. Зараз відкрито кримінальні провадження у ч. 2 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 358 (підробка документів) і ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.
Суспільство СБУ викрила мільйонні збитки, завдані міському бюджету Харкова Служба безпеки України викрила протиправну діяльність посадових осіб Харківської міської ради, що завдала бюджету міста збитків у розмірі близько шести мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, під час приватизації об'єктів комунальної власності посадові особи одного з департаментів міськради систематично занижували оцінки нерухомого майна. «Тільки протягом жовтня - листопада минулого року за заниженою ціною було реалізовано сім об'єктів міської нерухомості загальною площею майже 1400 квадратних метрів, вартість яких, в порівнянні з ринковою, була меншою втричі», - йдеться в повідомленні. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.
Суспільство Космічний апарат Juno перетнув гравітаційний кордон між Юпітером і Сонцем Американський космічний зонд Juno наблизився до головної мети своєї подорожі - Юпітера, перейшовши через гравітаційний кордон між цією гігантською планетою і Сонцем. Про це повідомило в п'ятницю Національне управління США з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA), що відправило автоматичну станцію в політ 5 серпня 2011 року, пише ТАСС. Зараз на апарат рівною мірою діють сили тяжіння Юпітера і Сонця, однак, починаючи з суботи і до самого кінця цієї місії, гравітаційний вплив Юпітера на Juno зростатиме, а інших астрономічних тіл - зменшуватиметься. За планом апарат має вийти на орбіту Юпітера 4 липня цього року. Для цього Juno на 35 хвилин увімкне свій головний двигун, який додасть йому прискорення до 542 метрів на секунду. Завдання Juno - отримати і передати на Землю відомості про структуру, атмосферу і магнітосферу цієї планети. Вчені хочуть, зокрема, перевірити гіпотезу про наявність у Юпітера твердого ядра і впевнені, що в будь-якому випадку отримають унікальні дані, які допоможуть краще зрозуміти процеси формування різних небесних тіл в Сонячній системі.

Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів




/-0,96375513076782-/ /-pc-/
Top